Super izdelki, ki pridejo prav na morju

Tehnik 5. junij 2018
/PublishingImages/za-morje-junij18-hero.jpg

Pri Tehniku smo se odločili, da vam predlagamo nekaj uporabnih izdelkov, ki vam lahko letos na morju pridejo še kako prav.

Izdelkov, ki vam jih bomo predlagali, vam ne bo treba iskati. Vse lahko dobite pri nas bodisi v naših fizičnih prodajalnah bodisi v naši E-trgovini.

Tablica iPad Pro 10.5

Tablice so lahko zelo uporaben in zabaven pripomoček, ko smo na morju. Če še nimate tablice oziroma imate kakšno zelo staro, je sedaj morda napočil pravi čas, da si kupite novo. Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj tablic. Iz naše ponudbe vam priporočamo Applovo iPad Pro 10.5, ki se lahko pohvali z izjemno kakovostnim 26,67-centimetrskim zaslonom z ločljivostjo 2.224 x 1.668 slikovnih točk (264 slikovnih točk na palec), zmogljivim čipom A10X in kamero z 12 MP.

Tablico iPad Pro 10.5 prodajamo v različici, ki podpira WiFi, in v taki, ki podpira celična omrežja.

 

Našo celotno ponudbo tablic lahko preverite na tem internetnem naslovu. Tu boste poleg zgoraj omenjene našli še nekatere druge izjemno zanimive tablice.

Moški brivnik S7310/12

Moški s seboj na morje vzamemo britvice ali brivnik. Če britvice ali brivnik niso več v najboljšem stanju, ponujamo zelo dober brivnik za vas, in sicer S7310/12 od Philipsa. Ta brivnik, ki je primeren tako za mokro kot suho britje, ščiti pred ključnimi dejavniki draženja kože in natančno brije. Vgrajene ima 5-smerne glave, ki se prilagajajo linijam obraza, in zelo solidno baterijo, ki ob enem polnjenju deluje približno 50 minut.

 

V našem prodajnem programu sicer lahko najdete tudi Philipsov IPL-aparat za odstranjevanje dlak, ki ga sicer verjetno ne boste nosili na morje, bi vam pa lahko prišel prav doma.

Ščetka Sonicare HX9903/13

Ščetka za zobe je še en pripomoček, ki ga vzamemo s seboj na morje. Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo izjemno zmogljivo električno zobno ščetko Sonicare HX9903/13. Ta zobna ščetka zna temeljito očistiti zobe. Ima senzor pritiska, ki opozori, ko uporabnik ščetka premočno, senzor lokacije, ki beleži in izboljšuje ustno nego, in senzor drgnjenja, ki poskrbi za zmanjšanje drgnjenja. Več o ščetki Sonicare HX9903/13 izveste na naši spletni strani.

 

Električni skiro Inmotion L8F

Čas na morju si lahko popestrimo z raznimi prenosnimi prevoznimi sredstvi. Na primer s skirojem. Pri Telekomu Slovenije prodajamo zelo zanimiv električni skiro Inmotion L8F, ki vas zahvaljujoč 350 W močnemu motorju lahko prevaža naokoli. Ta skiro doseže hitrost do 30 km/h, domet pa ima od 25 m do 30 km. Inmotion L8F se lahko pohvali tudi z vzmetenjem spredaj, elektronsko in mehansko zavoro, napihljivo zadnjo pnevmatiko za udobnejšo vožnjo in s sistemom 'batter regeneration system' za polnjenje baterije pri zaviranju.

 

V naši ponudbi imamo še nekaj drugih prenosnih prevoznih sredstev. Med drugim prodajamo tudi zanimiv komplet električne rolke in dodatka gokart, s katerim dobite električni »gokart«. Našo celotno ponudbo prenosnih prevoznih sredstev si lahko ogledate tukaj.

Slušalke BackBeat GO 3

Tudi slušalke nam lahko na morju pridejo zelo prav. V naši ponudbi imamo cel kup slušalk, tako da je težko izpostaviti samo ene. Za na morje vam morda lahko priporočimo slušalke Plantronics Bluetooth BackBeat GO 3. Z njimi boste dobili presenetljivo avdio kakovost, poudarjeno teksturo zvoka in izpostavljene mikro detajle, kar se tiče zvoka.

 

Našo ponudbo slušalk, v kateri boste našli tudi zelo priljubljene Applove slušalke AirPods, si lahko ogledate tukaj.

Tanka polnilna baterija SBS

Polnilnih baterij v tem članku ne smemo spregledati, saj nam tudi lahko pridejo še kako prav, ko smo na morju. Za na morje vam priporočamo tanko polnilno baterijo od podjetja SBS, ki nudi 2.200 mAh energije. Ta baterija je namenjena polnjenju pametnih mobitelov in ostalih naprav, ki imajo USB- in micro USB-priključek.

 

V naši ponudbi lahko sicer najdete še kar nekaj drugih polnilnih baterij. Predlagamo, da si ponudbo ogledate.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. junij 2018
4044
5. junij 2018
Super izdelki, ki pridejo prav na morju