Super izdelki, ki smučarjem lahko pridejo zelo prav

Tehnik 15. januar 2018
/PublishingImages/izdelki-smucanje-hero.jpg

Smučate? Potem ste na pravem mestu. Spodaj smo namreč pripravili seznam super izdelkov, ki vam lahko na smučišču pridejo prav. Vse izdelke, ki smo jih predlagali, razen zadnjega, lahko kupite tudi v naši spletni trgovini.

Primo 10.000 mAh

Priznajmo si. Ko smo nekje zunaj in se nam izprazni baterija v mobitelu in nimamo nobene možnosti, da bi to izpraznjeno baterijo hitro napolnili, se počutimo zelo slabo. Če se nam baterija izprazni, ko smo na smučišču, je to lahko še bolj neugodno, saj ne moremo bližnjim direktno s smučišča sporočiti svojih vtisov ali pa kdaj se vračamo domov. Da se nam to ne bi dogajalo, si lahko na smuko vzamemo polnilno baterijo, ki lahko hitro napolni naš mobitel.

Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo več polnilnih baterij. Med drugim tudi Trustovo, ki ima kar 10.000 mAh kapacitete. Ta poleg ogromne kapacitete ponuja tudi svetilko. Je pa res, da je nekoliko večja. Če želite manjšo, lahko pri nas dobite tudi takšne. Ena izmed manjših je na primer Samsungova z 2.100 mAh.

 

Športna torbica za pas

Športne torbice nam lahko pridejo pri smučanju zelo prav, saj lahko v njih vstavimo mobitel, polnilno baterijo ali pa kakšen drug predmet, ki ga želimo imeti med smučanjem pri sebi. Pri Telekomu Slovenije ponujamo več zelo zanimivih športnih torbic. Morda bi vam priporočili predvsem tole, ki je vodotesna in ponuja en sprednji in dva stranska žepa. Ta torbica sprejme mobitele velikosti do 14 centimetrov.

 

Gear 360

Gear 360 je prav posebna kamera, ki nam omogoča izdelovanje 360-stopinjskih posnetkov. S pomočjo te kamere lahko izdelamo posnetke na smučišču, ki so v virtualni resničnosti.

Kamera Gear 360 je opremljena z dvema 15 MP senzorjema, ki snemata vsak v svojo stran. Je majhna, tako da jo lahko precej enostavno prenašamo naokoli. Tudi po smučišču. Vseeno vam ne priporočamo, da z njo snemate med smučanjem, ampak šele, ko ste na miru. Varnost naj bo na prvem mestu.

 

Športna kamera SBS

Če na smučišču ne želimo izdelovati 360-stopinjskih posnetkov, ampak želimo izdelovati samo običajne posnetke, lahko za to uporabimo mobitel ali pa namensko športno kamero. V naši ponudbi imamo zelo zanimivo športno kamero znamke SBS, ki je opremljena z 1,5-palčnim zaslonom in zna snemati v ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk. Zaradi svoje majhnosti in kompaktnosti je kot nalašč za slikanje na smučišču.

 

Rokavice, ki grejejo

Če nas na smučišču začne zebsti v roke, je to lahko precej neprijetno. Zato je zelo pomembno, da si, če smo smučar, priskrbimo rokavice, ki se dobro borijo z zunanjim mrazom. Ene izmed zanimivejših rokavic, ki jih je ta hip mogoče kupiti, ponuja podjetje Techniche International. Te rokavice imajo vgrajeno elektroniko, ki nas greje. Zahvaljujoč temu gretju tako lahko pozabimo na neprijeten mraz v rokah.

Inovativne »grelne« rokavice podjetja Techniche International so na voljo v eni barvi (črni) ter v velikostih S/M ter L/XL. Priporočamo jih.

 

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. januar 2018
3819
15. januar 2018
Super izdelki, ki smučarjem lahko pridejo zelo prav