Super izdelki, ki vam lahko pridejo prav na izletih

Tehnik 23. april 2018
/PublishingImages/izlet-izdelki-april18-hero.jpg

Ker je zunaj vse topleje in vse bolj prijetno, bomo ljudje pogosteje hodili na razne izlete v naravo. Pri Tehniku smo se zato odločili, da napišemo seznam uporabnih izdelkov, ki vam lahko pridejo prav na izletih.

Prav vse izdelke s seznama lahko kupite pri nas, bodisi prek naše spletne trgovine bodisi v naših fizičnih poslovalnicah, ki se nahajajo po vsej Sloveniji.

Apple AirPods

Slušalke so lahko zelo dobrodošel pripomoček, ko gremo na kakšen izlet, saj nam lahko krajšajo čas vožnje do destinacije. Še posebej priročne so slušalke, ki se jih vstavi v uho. Te so namreč zelo majhne in jih lahko brez težav pospravimo v žep.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo več različnih modelov slušalk, ki se jih vstavi v uho. Verjetno najzanimivejše iz naše ponudbe so AirPods znamke Apple. Te slušalke se lahko pohvalijo z brezžičnim dizajnom ter dobrim zvokom. Slušalke AirPods so vsekakor super izdelek za izlete. Nikar pa slušalk Airpods ne uporabljajte med vožnjo, če boste sami voznik. To početje je lahko zelo nevarno.

 

Celotno ponudbo naših slušalk si lahko ogledate tukaj.

Bose SoundLink Revolve

Prenosni zvočniki nam prav tako lahko pridejo prav na izletih. Omogočajo nam namreč, da lahko na izletu v naši glasbi uživajo še drugi.

Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo kar nekaj različnih prenosnih zvočnikov. Med drugim tudi izredno zanimiv zvočnik SoundLink Revolve, ki ga je izdelalo priznano podjetje na področju zvoka Bose. SoundLink Revolve omogoča 360-stopipnjski zvok, ki je kakovosten, ter solidno prenosljivost.

 

Cena prenosnega zvočnika SoundLink Revolve, ki deluje na podlagi povezave bluetooth, je nekoliko višja (24 x 9 €), saj gre za res vrhunski izdelek. Ker se pri Telekomu Slovenije zavedamo, da si vsi ne morete privoščiti izdelkov višjega kakovostnega razreda, smo v našo ponudbo dodali tudi nekaj prenosnih zvočnikov s precej bolj dosegljivo ceno. Soliden in precej poceni prenosni zvočnik, ki ga prodajamo, je na primer PBS-100. Tega dobite že za slabih 18 evrov.

SBS

Polnilne baterije so še en izredno uporaben izletniški izdelek, saj lahko z njimi hitro in enostavno na terenu napolnimo baterijo v naši mobilni napravi. Pri nas prodajamo dobro prenosljivo baterijo SBS, ki v sebi nosi do 3.000 mAh energije. S 3.000 mAh je ta baterija sposobna do konca napolniti številne baterije v mobilnih napravah.

 

Našo celotno ponudbo polnih baterij lahko vidite na tem naslovu.

SC-500

Kamere so prav tako dobrodošel pripomoček na izletih. Če vam posnetki, ki jih lahko izdelujete s pametnim mobitelom, niso dovolj posebni, predlagamo, da si privoščite katero izmed kamer, ki omogočajo 360-stopinjsko snemanje.

Tudi pri nas prodajamo eno takšno, ki zna snemati 360-stopinjske posnetke, in sicer SC-500 proizvajalca Forever. Kamera SC-500 omogoča izdelavo 360-stopinjskih posnetkov do ločljivosti 1.920 x 3.840 slikovnih točk. Poleg kamere SC-500 v kompletu prejmete tudi uporaben stativ, ki se zloži v priročno držalo, ter daljinec za lažje upravljanje.

 

Kamera SC-500 sicer ni edina kamera, ki jo trenutno prodajamo. Našo celotno ponudbo kamer si lahko ogledate tukaj.

Seveda prodajamo tudi celo paleto takšnih in drugačnih mobitelov, s katerimi lahko prav tako izdelujete posnetke na izletih. Predlagamo, da si pogledate tudi našo ponudbo mobitelov.

S-BIKES C60we in S-BIKES C60me

Pomlad in poletje sta idealna letna časa za kolesarske izlete. Ker je pomlad, je zdaj pravi čas, da si privoščite novo kolo. Pri nas si lahko kupite izredno zanimivi pametni električni treking kolesi S-BIKES C60we in S-BIKES C60me, ki se ponašata s kakovostnimi komponentami in lepim videzom. Kolesi sta vizualno različni. S-BIKES C60we je namenjen ženskam, S-BIKES C60me pa moškim.

 

To pa sicer nista edini kolesi, ki ju pri nas ponujamo. Ponujamo vam jih še nekaj. Seznam vseh naših koles lahko vidite tukaj.

Vira: apple.com, telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. april 2018
3986
23. april 2018
Super izdelki, ki vam lahko pridejo prav na izletih