Super izdelki po izjemnih cenah

Tehnik 17. november 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/bf-izdelki-kavcic-nov20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije smo se odločili, da letošnji 'črni petek' raztegnemo kar na cel mesec in vam tako cel mesec ponujamo številne atraktivne izdelke po izjemno ugodnih cenah.

Spodaj smo izpostavili nekaj izjemno zanimivih izdelkov, ki jih lahko v tem mesecu pri nas dobite po zelo ugodni ceni. Gre za izdelke, ki so nas pri Tehniku navdušili. Verjamemo, da bodo tudi vas.

Vabimo vas, da si na tej spletni povezavi pogledate še druge izdelke, ki vam jih zaradi 'črnega petka' ponujamo po zelo ugodnih cenah.

Pametna ura Huawei Watch GT Active

Pametne ure so moderne. Če je še nimate ali pa želite zamenjati svojo trenutno, vam priporočamo Huaweijevo Watch GT Active. Gre za super uro, ki je za nameček v teh dneh pri nas na voljo po zelo ugodni ceni.

kupi

Pametna ura Watch GT Active je zaradi svojih funkcionalnosti še posebej primerna za aktivne uporabnike. Sposobna je opravljati številne meritve. Je tudi solidno vodotesna in ponuja dovolj veliko baterijo, da vas ne bo kar tako pustila na cedilu, ko boste nekje zunaj. Več informacij o njej dobite na našem spletnem mestu.

Shiatsu masažna blazina Naipo MGBK-136D

Masažne naprave nas lahko hitro pripeljejo do boljšega počutja. Če bi radi, da tudi vas, lahko pri nas kupite kakovostno shiatsu masažno napravo Naipo MGBK-136D, ki se odlično odreže pri svojih nalogah.

kupi

Masažna naprava Naipo MGBK-136D zna masirati hrbet, vrat in trebuh. Pohvali se lahko s štirimi masažnimi vozlišči in zmožnostjo dvosmerne masaže. Gre za super napravo, ki vam lahko pogosto pride zelo prav. Sedaj pa jo dobite tudi za zelo ugodno ceno.

Igričarski stol Arozzi Verona V2

Dejstvo je, da predolgo sedenje ni dobro za naše zdravje. Še posebej, če sedimo na slabem stolu. Če sedite dolgo časa pred osebnim računalnikom, vam toplo priporočamo, da si kupite kakovosten računalniški stol, ki bo ergonomsko odgovarjal vašemu telesu. Pri Telekomu Slovenije prodajamo več stolov, ki so primerni za sedenje pred osebnim računalnikom. Eden izmed zanimivejših ta hip je Arozzi Verona V2, ki je v času 'črnega petka' zelo ugoden.

kupi

Stol Arozzi Verona V2 je v prvi vrsti namenjen igričarjem. Tistim, ki videoigre najraje igrajo na osebnem računalniku. Ponaša se z atraktivnim dizajnom (na voljo je tudi v več barvnih različicah), udobnostjo in kakovostno izdelavo. Nagib njegovega naslonjala sega kar do 165°, česar bodo nekateri zelo veseli. Arozzi Verona V2 je stol, ki nas ni razočaral.

Akumulatorski sesalnik Bosch Readyy'y Lithium 18V BBHL21841

Če ste vedno imeli samo klasične sesalnike, je morda sedaj čas, da poizkusite tudi kakšnega akumulatorskega. Z akomulatorskimi sesalniki je sesanje lažje, lažje pa je tudi shranjevanje. Pri nas imamo ta hip za ugodno ceno na prodaj Boschev akumulatorski sesalnik Readyy'y Lithium 18V BBHL21841, ki ga vsekakor priporočamo.

kupi

Sesalnik Bosch Readyy'y Lithium 18V BBHL21841 se ponaša z dobrim čiščenjem različnih vrst tal. Z njim lahko dobro očistimo tudi kakšne površine, ki so višje od tal. Sesalnik se namreč lahko hitro »preoblikuje« v ročni sesalnik.

Dobra stvar pri tem sesalniku je, da nas pri njegovi uporabi ne motijo kabli. Gre namreč za brezžičen sesalnik. Brezžičen je seveda samo takrat, ko z njim sesamo. Z enim polnjenjem se ga lahko uporablja do 40 minut.

Tablični računalnik Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE

Samsung je do danes ponudil že veliko kakovostnih tablic. Galaxy Tab S6 Lite je zagotovo ena izmed njih. To tablico lahko sedaj v različici LTE kupite pri nas po zelo ugodni ceni. Če bi radi novo tablico, vsekakor razmislite o tej.

kupi

Galaxy Tab S6 Lite LTE odlikuje več dobrih karakteristik. Priloženo ima pisalo S Pen, ki omogoča dodatne načine uporabe. Ima tudi kakovosten 10,4-palčni zaslon z ločljivostjo 2000 x 1200 slikovnih točk, dve kameri, hiter procesor Exynos 9611 in še bi lahko naštevali.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. november 2020
5466
17. november 2020
Super izdelki po izjemnih cenah