Super izdelki za avtomobile

Tehnik 21. september 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/avto-izdelki-kavcic-sept20-hero.jpg

Bi svoj avtomobil radi še izboljšali? Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj dodatkov za avtomobile, ki vam lahko pridejo zelo prav. Spodaj smo jih priporočili pet. Vse lahko kupite prek našega spletnega mesta oziroma v naših fizičnih poslovalnicah.

Navigacijska naprava Garmin DriveSmart 65 MTS

Če vaš avtomobil nima vgrajene navigacije, mu jo lahko vgradite sami. Kupite mu katero izmed Garminovih navigacijskih naprav, ki so res odlične. Ena izmed njih je DriveSmart 65 MTS, ki jo prodajamo tudi pri Telekomu Slovenije. To napravo bi vam vsekakor priporočili.

 

Naprava Garmin DriveSmart 65 MTS nudi satelitsko navigacijo. Ima precej velik 6,95-palčni zaslon, ki je občutljiv na dotike. Zaslon ima relativno majhne robove okrog sebe, kar je vsekakor plus. Pot, ki jo prikaže Garmin DriveSmart 65 MTS, je prikazana zelo lepo. Ob pomoči te naprave se boste težje izgubili!

V času pisanja tega članka smo imeli v ponudbi še dve zanimivi Garminovi navigacijski napravi. Tukaj si lahko ogledate našo ponudbo tovrstnih naprav.

Avtokamera NAVITEL R600 GPS (DVR-NAVI-R600GPS)

Ko pustimo avtomobil na javnem parkirišču, vedno obstaja možnost, da nam ga kdo poškoduje. A danes lahko povzročitelja škode lažje ujamemo, kot smo ga pred časom. Kupimo lahko avtomobilsko kamero, ki snema dogajanje okrog našega avtomobila in nam tako v primeru poškodbe vozila pokaže, kdo je naredil škodo. Pri Telekomu Slovenije imamo v prodaji eno zelo dobro tovrstno kamero, in sicer NAVITEL R600 GPS (DVR-NAVI-R600GPS).

 

Kamera NAVITEL R600 GPS (DVR-NAVI-R600GPS) zna snemati v ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk. Posnetki so kakovostni, saj ima vgrajen vrhunski senzor SONY 307 (night vision). Ta senzor kameri omogoča, da se dobro odreže tudi pri snemanju ponoči. Skratka, NAVITEL R600 GPS (DVR-NAVI-R600GPS) je kamera, ki vam lahko pride zelo prav.

Našo celotno ponudbo avtokamer si lahko ogledate tukaj.

Avtomobilski nosilec z brezžičnim polnjenjem Forever WCH-100

Avtomobilski nosilci za mobilne in GPS-naprave so še kako dobrodošel avtomobilski dodatek. Če takšnega nosilca še nimate, bi bil Forever WCH-100 morda lahko idealen za vas.

 

Avtomobilski nosilec Forever WCH-100 lahko odlično drži pametne mobilne naprave in GPS-naprave. Morajo pa biti te prave velikosti. Nosilec ima namreč razmik držala 4,6-8 cm. Torej preširokih naprav vanj ne moremo dati. Prav tako je pomembno tudi, da naprave niso predolge.

Avtomobilski nosilec Forever WCH-100 se lahko pohvali s tem, da omogoča tudi brezžično polnjenje. Ima torej dve funkcionalnosti. Funkcionalnost držanja in funkcionalnost polnjenja.

SBS-ov avtopolnilec z 2.1A USB FC in 18W Type-C (TECRPD18W)

Ko smo že pri polnjenju mobilnih naprav, vam priporočamo tudi tale SBS-ov avtopolnilec. Z njim je možno v avtu hitro napolniti dve napravi.

 

Pri omenjenem polnilcu najdemo dvoja vrata, in sicer Type-C in 2.1A. Če je primeren za vaše naprave, vam ga vsekakor priporočamo.

SPIGEN-ov univerzalni magnetni avtomobilski nosilec (SGP11583)

Za konec bi omenili še tale univerzalni magnetni avtomobilski nosilec (SGP11583) podjetja SPIGEN. Gre za super dodatek za avtomobile priznanega proizvajalca.

 

SPIGEN-ov omenjeni magnetni avtomobilski nosilec se lahko pohvali s tem, da ponuja polno 360-stopinjsko vrtljivost. Z njegovo pomočjo tako lahko v avtomobilu mobitel postavite v različne pozicije. Ta nosilec je izredno poceni. Koliko stane sedaj, ko tole berete, preverite na našem spletnem mestu.

Za konec vas še vabimo, da si še sami ogledate našo E-trgovino. Zagotovo boste v njej našli še kak dober avtomobilsko usmerjen izdelek.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. september 2020
5363
21. september 2020
Super izdelki za avtomobile