Super izdelki za dom in za na pot

Tehnik 31. januar 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/dom-pot-kavcic-jan19-hero.jpg

Kot verjetno veste, imamo v naši ponudbi ogromno takšnih in drugačnih izdelkov. V tem članku vam bomo predlagali nekaj super izdelkov iz naše ponudbe, ki so za dom ali pa so primerni za na pot. Vse lahko kupite prek naše e-trgovine ali pa v kateri izmed naših poslovalnic. Verjamemo, da vas ne bodo razočarali!

Dron Forever Flex

Sprehode oziroma izlete v naravo si lahko zelo popestrite, če s seboj vzamete lahek prenosljiv dron. V naši ponudbi imamo izredno zanimiv dron Forever Flex WiFi FPV, ki je bil lahko v času pisanja tega članka vaš že za samo 134,10 €.

 

Dron Forever Flex se lahko pohvali s tem, da ima tri hitrosti leta, pet LED-luči za boljše sledenje v času letenja ob temnih svetlobnih pogojih, štiri načine letenja, daljinski upravljalnik z dometom 100 metrov in vgrajenim držalom za mobitel ter kamero. Dron Forever Flex je mogoče tudi zložiti. Ta dron je tako ob pomoči torbe za prenašanje, ki jo boste prejeli ob nakupu naprave pri nas, tudi dobro prenosljiv.

V naši ponudbi imamo sicer še nekaj drugih dronov. Tukaj preverite, katere.

Brezžični namizni polnilec Forever WDC-300

Brezžični polnilci mobilnih naprav so super, saj nam omogočajo enostavnejše polnjenje mobilnih naprav. Pri nas prodajamo kakovosten brezžični namizni polnilec Forever WDC-300, ki se ga lahko postavi v pokončni položaj, tako da lahko uporabnik tudi med polnjenjem uporablja svojo mobilno napravo.

 

Ni pa to edini brezžični polnilec, ki ga pri nas prodajamo. Prodajamo jih še nekaj.

Pametna tehtnica Huawei AH100

Huawei je ta hip verjetno najbolj znan po tem, da izdeluje mobitele. A izdeluje še druge izdelke. V prodajo je dal npr. tudi sila zanimivo pametno tehtnico AH100, ki jo prodajamo tudi pri nas. Vsekakor vam to tehtnico priporočamo, če želite spremljati svojo težo in še kaj v zvezi z zdravjem.

 

Pametna tehtnica Huawei AH100 zna meriti številne stvari pri vašem telesu. Meriti zna telesno maščobo, delež vode, indeks telesne mase, kostno maso, maso skeletnih mišic in nenazadnje tudi težo. Tehtnica Huawei AH100 je torej zelo vsestranska in zelo uporabna.

Pametna ura Samsung Galaxy Watch 46 mm LTE

Pametne ure so do danes prepričale že mnoge potrošnike. Zakaj si ne bi ene omislili tudi sami (če si je še niste)? Pri Telekomu Slovenije prodajamo vrhunsko pametno uro Samsung Galaxy Watch (izvedba, ki podpira eSIM), ki ponuja veliko.

 

Ura Galaxy Watch s podporo za eSIM zna spremljati vaše vsakodnevne aktivnosti, poleg tega pa vam omogoča tudi izvajanje in sprejemanje klicev.

Pri nas prodajamo še kar nekaj drugih pametnih ur, ne samo omenjeno uro Galaxy Watch. Katere, si poglejte tukaj.

Nahrbtnik Port Designs GO LED z LED-diodami

Nahrbtniki so še kako dobrodošel dodatek, ko gremo na pot. Pri nas prodajamo tale zelo zanimiv nahrbtnik, ki je še posebej primeren za kolesarje, saj lahko ti z njegovo pomočjo drugim udeležencem v prometu pokažejo, kakšne so njihove namere v prometu. Z omenjenim nahrbtnikom iz naše ponudbe lahko kolesarji na primer pokažejo drugim v prometu, da bodo zavili levo ali desno. Nahrbtnik ima namreč na zadnjem delu vgrajeno matriko z LED-diodami, ki se jo krmili s pomočjo brezžičnega daljinskega upravljalca, ki se ga lahko namesti na krmilo kolesa ali na ramenski pas nahrbtnika.

 

Omenjeni nahrbtnik z LED-matriko ponuja kar nekaj prostora za shranjevanje. Med drugim lahko spravi uporabnik vanj tudi prenosnik ali pa tablico.

Zunanja kamera Dahua WiFi HFW1235S-W

Pri Telekomu Slovenije prodajamo tudi zelo uporabno zunanjo kamero Dahua WiFi HFW1235S-W, s pomočjo katere lahko povečate varnost, če živite v hiši.

 

S pomočjo omenjene kamere, ki zna snemati v ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, boste lahko hitro ugotovili, kdo se potika po vašem dvorišču. Kamero dobite tudi za precej ugodno ceno.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. januar 2019
4424
31. januar 2019
Super izdelki za dom in za na pot