Super izdelki za športno aktivne

Tehnik 11. februar 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/Izdelki-za-sport-kavcic-feb20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije imamo za tiste, ki se radi športno udejstvujejo, pestro ponudbo športno usmerjenih izdelkov. Spodaj smo izpostavili pet tovrstnih izdelkov iz naše ponudbe. Gre za same odlične izdelke, ki so lahko v pomoč pri doseganju športnih ciljev.

Vse izpostavljene izdelke lahko kupite prek naše spletne strani ali v naših poslovalnicah.

Športna ura Withings Move

Športne ure so lahko v precejšnjo pomoč med rekreacijo, saj nudijo pomembne informacije v zvezi z vadbo. Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi zelo kakovostno športno uro Withings Move, ki vam jo priporočamo.

 

Withings Move zna spremljati športne aktivnosti in faze spanja. Ta ura se ponaša tudi z vodoodpornostjo do 50 metrov. Življenjska doba baterije pri Withing Move je kar do 18 mesecev, saj naprava nima zaslona.

Prednost pri uri Withings Move je tudi to, da ima nizko ceno. Kakšna je v tem trenutku pri nas, izveste na naši spletni strani.

Utež GYMSTICK Quick Lock DUMBELL

Uteži so super pripomoček, ko želimo priti do več mišične mase. Pri nas lahko ta hip kupite kakovostno utež GYMSTICK Quick Lock DUMBELL, ki omogoča hitro spreminjanje lastne teže.

 

Težo uteži GYMSTICK Quick Lock DUMBELL se lahko hitro spremeni. Teža te uteži lahko znaša od 4,5 kilograma do 22,5 kilograma (ima 5 stopenj). To utež spremlja tudi posebno stojalo, na katerega jo lahko shranite.

Sobno kolo GYMSTICK CRANK BIKE X4

Sobna kolesa so lahko v hladnejših mesecih in v dnevih, ko je slabo vreme, odličen nadomestek klasičnih koles. Če bi si radi kupili enega, lahko pri nas kupite GYMSTICK CRANK BIKE X4, ki se dobro odreže pri imitiranju kolesarjenja.

 

Sobno kolo GYMSTICK CRANK BIKE X4 se lahko obnaša kot običajno sobno kolo. Lahko pa postane tudi več kot samo sobno kolo. Poganjate ga namreč lahko tudi z rokami. Uporabnik lahko izbira med različnimi vadbami: samo z nogami, samo z rokami in kombinirano.

Sobno kolo GYMSTICK CRANK BIKE X4 ima različne računalniške funkcije (čas, razdalja, kalorije …). Zna tudi meriti srčni utrip.

To sobno kolo je primerno za uporabnike, ki niso težji od 110 kg.

GYMSTICK Fitness Trampoline

Rekreacija je lahko tudi zabavna. Pri nas lahko kupite tale kakovostni fitnes trampolin Gymstick, ki vas bo popeljal v nove dimenzije vadbe.

 

Omenjeni fitnes trampolin je namenjen za domačo rabo. Omogoča izvajanje številnih vaj. Ob njegovem nakupu prejmete tudi povezavo do videov z vajami.

Gymstickov fitnes trampolin ima jekleno ogrodje in kakovostno ponjavo. Namenjen je uporabnikom, katerih teža ni večja od 100 kilogramov.

Tekalna steza Tunturi Fitrun 90i

Za konec izpostavljamo še izjemno zanimivo tekalno stezo Tunturi Fitrun 90i, ki vam lahko omogoči kakovosten tekaški trening v udobju doma.

 

Tekalna steza Tunturi Fitrun 90i omogoča tek tudi višjim osebam (takšnim s 190 cm), saj ima 140 x 51 cm tekalne površine. Omogoča tudi različne hitrosti teka (od 0,9 do 20 km/h). Ponuja 16 različnih programov in 20 različnih naklonov.

Za povrh se lahko tekalna steza Tunturi Fitrun 90i pohvali tudi s kakovostnim vzmetenjem. Vsekakor je lahko ta tekalna steza super izbira za navdušence nad tekom.

Predlagamo, da si športni navdušenci na naši spletni strani ogledate tudi druge športno usmerjene izdelke (tukaj, tukaj, tukaj, tukaj, tukaj in tukaj).

Vir: Telekom.si


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. februar 2020
5033
11. februar 2020
Super izdelki za športno aktivne