Super izdelki za uporabnike osebnih računalnikov

Tehnik 7. december 2018 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/ideje-osebni-rac-dec18-hero.jpg

Ali uporabljate osebni računalnik? Za tiste, ki ga (in takšnih vas je zagotovo veliko), smo spodaj predlagali nekaj izdelkov, ki lahko pridejo prav. Gre za same kakovostne izdelke, ki lahko uporabniško izkušnjo pri osebnem računalniku še izboljšajo.

Kar je pri vsem skupaj najbolje, je to, da lahko vse predlagane izdelke kupite pri nas za dobro ceno. Kupite jih lahko tako prek naše E-trgovine in tudi v naših fizičnih prodajalnah.

Zunanji disk Seagate Backup Plus

Dobro je, da imamo pomembne datoteke shranjene na vsaj dveh različnih medijih za shranjevanje. Tako ne bomo ostali brez njih. Zelo priročni za izdelovanje varnostnih kopij svojih datotek so vsekakor zunanji diski. Zelo dobrega prodajamo pri nas, in sicer Seagate Backup Plus. Vsekakor vam ga priporočamo.

 

Zunanji disk Seagate Backup Plus se ponaša z nemotečo zunanjostjo, tako da se lepo zlije v računalniško okolje. A kar je najpomembnejše, Seagate Backup Plus se ponaša tudi s kar 5 TB kapacitete za shranjevanje datotek. To je verjetno več kot dovolj, da boste nanj shranili vse svoje pomembne datoteke.

Poleg naštetega ima zunanji disk Seagate Backup Plus tudi močno kovinsko konstrukcijo in hitri vmesnik USB 3.0.

USB-ključ Verbatim Slider

Če naše pomembne datoteke ne zasedajo veliko prostora, lahko njihovo varnostno kopijo naredimo tudi na USB-ključu. Ti so po navadi precej poceni.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo za izjemno ugodno ceno USB-ključ Verbatim Slider. Ta ključ je v času pisanja tega članka stal pri nas samo 7,2 €. Priporočamo.

 

USB-ključ Verbatim Slider ima 16 GB prostora za shranjevanje. Ker je Verbatim Slider ključ USB 2.0, hitrosti branja in pisanja niso najboljše možne, a za izdelavo manjših varnostnih kopij je to povsem zadovoljivo.

Pri Telekomu Slovenije sicer prodajamo še več drugih USB-ključev. Tukaj preverite, katere.

Trustov komplet (brezžična tipkovnica + miška)

V naši ponudbi imamo tudi sila zanimiv Trustov komplet, v katerem sta brezžična tipkovnica in miška. Če je vašo tipkovnico in miško načel zob časa, predlagamo, da ju zamenjate s Trustovim kompletom iz naše ponudbe, saj je izredno poceni in hkrati kakovosten.

 

Tipkovnica iz omenjenega Trustovega kompleta je brezžična in ima tipke polne velikosti. Miška iz navedenega Trustovega kompleta je prav tako brezžična. Nudi pa tudi nastavljivo hitrost. Za obe napravi je en mikro sprejemnik USB.

Večfunkcijska naprava HP Office Jet Pro 8710

Marsikateremu uporabniku osebnih računalnikov se tu in tam zgodi, da mora nekaj natisniti, skenirati, kopirati ali pa faksirati. Tudi vam? Če da, predlagamo, da si kupite večfunkcijsko napravo, ki zna početi vse naštete stvari. Pri nas prodajamo zelo dobro, in sicer HP Office Jet Pro 8710.

 

Večfunkcijska naprava HP Office Jet Pro 8710 nudi ločljivost tiskanja do 4.800 x 1.200 dpi, 6,73-centimetrski barvni zaslon na dotik, mobilno tiskanje in še bi lahko naštevali. Predlagamo, da več o napravi preberete na naši spletni strani.

Zvočniki Trust Tytan 2.1

Dobri zvočniki zagotovo precej izboljšajo uporabniško izkušnjo pri osebnih računalnikih. V našem prodajnem programu imamo sila zanimive zvočnike Trust Tytan 2.1, ki nudijo kakovosten zvok (tudi kakovostne nizke tone).

 

Zvočnike Trust Tytan 2.1 se lahko poveže s kablom ali prek brezžične tehnologije Bluetooth. Preprosto in hitro. Zvočniki Trust Tytan 2.1 so res dobro zasnovani in se odlično odrežejo pri predvajanju filmov in glasbe.

Spletna kamera Genius FaceCam 2020

Marsikateri uporabnik na svojem osebnem računalniku opravlja tudi videopogovore. Za takšne imamo v naši ponudbi zelo zanimivo spletno kamero Genius FaceCam 2020.

 

Kamera Genius FaceCam 2020 nudi ločljivost 8 MP, 90-stopinjski kot gledanja in 360-stopinjsko rotacijo. Super kamera za klepete po videu!


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. december 2018
4336
7. december 2018
Super izdelki za uporabnike osebnih računalnikov