Super izdelki za vašega jeklenega konjička

Tehnik 11. januar 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/izdelki-avto-kavcic-jan19-hero.jpg

Pri Tehniku smo vam v preteklosti priporočili že veliko takšnih in drugačnih izdelkov. V tem članku vam priporočamo še nekaj izdelkov za vaš avtomobil.

Prav vse izdelke, ki vam jih bomo tokrat priporočili, dobite pri nas, bodisi v naših fizičnih prodajalnah bodisi v E-trgovini.

Avtopolnilec Celly

Da se baterije v vaših elektronskih napravah ne bodo nikoli izpraznile med potjo z avtomobilom, je dobro, da imate s seboj avtopolnilec. Pri nas prodajamo avtopolnilec Celly po zelo ugodni ceni.

 

Avtopolnilec Celly lahko izredno hitro polni elektronske naprave. Prek svojih USB-vhodov lahko hkrati polni dve napravi hkrati, kar je zelo dobrodošlo.

Set avtopolnilca in mikro USB-kabla

Pri nas prodajamo tudi avtopolnilec, ki ima za razliko od prej omenjenega dodan še mikro USB-kabel. Vsekakor vam priporočamo tudi tega. Je pa res, da boste z njim lahko polnili samo eno napravo naenkrat.

 

Trojni avtomobilski hitri polnilec

Če vam je zmožnost polnjenja dveh naprav hkrati, ki jo omogoča prej omenjeni avtopolnilec Celly, premalo, se lahko odločite za hitri avtomobilski polnilnik, ki lahko polni kar tri naprave hkrati.

 

Omenjeni polnilec je namenjen mobilnim napravam, ki omogočajo hitro polnjenje. Vsekakor je lahko ta polnilec tudi lepo darilo.

V naši ponudbi imamo sicer še več drugih avtopolnilcev. Če vas zanima, katere, kliknite na to povezavo.

Samsungov univerzalni avtonosilec

Če želite imeti svojo pametno mobilno napravo v avtomobilu vedno pri roki, je dobro, da jo postavite v namensko držalo. Pri Telekomu Slovenije prodajamo kakovostno Samsungovo avtomobilsko držalo, ki je primerno za naprave z velikostjo zaslona od 10,2 do 14,5 cm.

 

Omenjeno Samsungovo avtomobilsko držalo se ponaša z elegantnim videzom. V času pisanja tega članka je držalo stalo pri nas le 26,91 €.

SBS-ov univerzalni avtomobilski nosilec

V naši ponudbi imamo tudi zelo zanimiv SBS-ov univerzalni avtomobilski nosilec, ki prav tako lahko drži vaše naprave v avtomobilu. Ta nosilec je primeren za mobilne in navigacijske naprave.

 

V času pisanja tega članka je bila cena omenjenega SBS-ovega univerzalnega avtomobilskega nosilca pri nas samo 18 €.

Trustov univerzalni nosilec za vzglavnik

Če želite popestriti vožnjo sopotnikom na zadnjih sedežih, lahko na vzglavnik sprednjega sedeža namestite poseben nosilec za tablični računalnik. Sopotniki bodo tako lahko med vožnjo gledali film ali brskali po internetu in si tako krajšali čas vožnje. V ponudbi imamo Trustov nosilec, preverite.

 

Omenjeni Trustov nosilec je kompatibilen z različnimi tablicami. Med drugim z iPadom Mini ter Samsungovimi tablicami Galaxy Tab 3 7.0, 8,0 in 10.1.

V ponudbi imamo sicer še nekaj drugih nosilcev za naprave. Preverite. Verjamemo, da boste v ponudbi našli pravega zase.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. januar 2019
4390
11. januar 2019
Super izdelki za vašega jeklenega konjička