Super izdelki za več čistoče

Tehnik 10. maj 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/izdelki-cistoca-kavcic-apr19-hero.jpg

V naši ponudbi imamo kar nekaj izdelkov, ki vam omogočijo odlično čistočo. Imamo na primer več pralnih strojev, sesalnikov in še kaj bi se našlo. Spodaj smo izpostavili nekaj tovrstnih izdelkov. Vsi bi vam, verjamemo, lahko zelo koristili.

Vse izpostavljene izdelke dobite za ugodno ceno prek našega Programa zvestobe.

Čistilec oken Bosch GlassVAC

Čista okna v domu so še kako dobrodošla, saj so videti lepše kot umazana, hkrati pa nam nudijo tudi več svetlobe. Da bodo vaša okna izjemno čista, si lahko pri nas kupite Boschev čistilec oken GlassVAC.

 

S čistilcem oken GlassVAC, ki je sestavljen iz dveh delov, lahko očistite tudi ogledala, prhe in razlite tekočine. Z enim polnjenjem čistilca lahko očistite do 105 m² površin, kar nanese približno 35 oken.

Čistilec GlassVAC ste lahko v času pisanja tega članka kupili pri nas že za 24 x 2,80 €.

Visokotlačni čistilec Bosch AdvancedAquatak 150

Če želite počistiti takšne in drugačne stvari v okolici vašega doma, bi vam utegnil priti zelo prav visokotlačni čistilec AdvancedAquatak 150 priznanega proizvajalca Bosch.

 

Visokotlačni čistilec AdvancedAquatak 150 se ponaša s 4-valjno, v celoti kovinsko črpalko Quad. Hkrati se ponaša tudi s številnimi kosi dodatnega pribora. Vsekakor je ta čistilec nepogrešljiv izdelek za tiste, ki imate hišo.

Boschev AdvancedAquatak 150 je bil lahko v času pisanja tega članka vaš že za samo 24 x 14,00 €.

Robotski sesalnik Xiaomi Roborock 2

Robotski sesalniki so zelo dobra alternativa klasičnim sesalnikom. Za razliko od slednjih znajo sami sestati, kar je tudi njihova glavna prednost. Pri Telekomu Slovenije prodajamo več robotskih sesalnikov, med drugim tudi izjemno zmogljivega Roborock 2 proizvajalca Xiaomi.

 

Roborock 2 je zelo zmogljiv robotski sesalnik s kar 12 senzorji. Ta sesalnik ne zna samo sesati, zna tudi pomivati. Ob enem polnjenju lahko do 2,5 ure sesa in do 1 ure mokro čisti. Roborock 2 se zna tudi samodejno polniti, ko se izprazni, in samodejno izklopiti po končanju čiščenja.

Omenjeni Xiaomijev robotski sesalnik je bil lahko v času pisanja tega članka vaš že za samo 24 x 19,00 €.

Samsungov baterijski sesalnik 2 v 1 VS60K6050KW

Če robotskim sesalnikom ne zaupate, lahko pri nas kupite tale izjemni Samsungov baterijski sesalnik. Ta Samsungov sesalnik sicer ne sesa sam od sebe tako kot robotski, je pa vseeno izjemno enostaven za uporabo. Pri njem vam kabla ne bo treba vleči po celem stanovanju ali hiši, saj energijo črpa iz vgrajene baterije.

 

Omenjeni Samsungov baterijski sesalnik se lahko pretvori tudi v posebno manjšo obliko, s katero lahko sesate nekoliko manjše površine.

Verjetno vas zanima tudi cena Samsungovega sesalnika 2 v 1 VS60K6050KW. V času pisanja članka ste ga dobili za 24 x 8,30 €. Če boste ta sesalnik kupili še v pravem času, dobite zanj kar 5 let garancije.

Pralni stroj Samsung Add Wash WW70M644OPW

Na našem spisku ne sme manjkati niti pralni stroj. Teh imamo v naši ponudbi več. Bi pa na tem mestu izpostavili Samsungovega Add Wash WW70M644OPW, ki se nam zdi zelo dober.

 

Omenjeni Samsungov pralni stroj je vrhunski. Pohvali se lahko s tem, da ima popolnoma novo tehnologijo Q DRIVE, ki zmanjšuje čas pranja do 50 %. Poleg tega učinkovito pere pri nizkih temperaturah, ima keramični grelec, ki preprečuje kopičenje vodnega kamna, in omogoča dodajanje pozabljenega perila.

Pralni stroj Add Wash WW70M644OPW je bil lahko v času pisanja tega članka vaš za 24 x 29,00 €. Tudi pri nakupu tega pralnega stroja prejmete 5 let garancije, če ga kupite še pravi čas.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. maj 2019
4618
10. maj 2019
Super izdelki za več čistoče