Super izdelki za več zdravja, dobro nego in boljše počutje

Tehnik 20. marec 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/super-izdelki-kavcic-mar20-hero.jpg

Bi radi naredili nekaj dobrega zase? Pri Telekomu Slovenije vam ta hip ponujamo izdelke, ki vam omogočajo več zdravja, dobro nego in boljše počutje. Spodaj smo izpostavili nekaj tovrstnih izdelkov iz naše ponudbe.

Izpostavljene izdelke lahko kupite na našem spletnem mestu. Večino lahko kupite prek našega Programa zvestobe in prek obročnega odplačevanja.

So pa zaloge izdelkov seveda omejene, zato ne odlašajte predolgo z nakupom, če vas izdelek zanima.

Razvlažilnik zraka Gorenje D16M

S prihodom višjih temperatur bo v naših domovih vse več vlažnega zraka. Ta pa ima, če ga je preveč, lahko negativne posledice na naše zdravje. Zaradi pretirano vlažnega zraka se lahko po stenah začne nabirati plesen, ta pa je škodljiva za naše zdravje. Dobro je, da ste na preveč vlažen zrak pripravljeni in si kupite razvlažilnik zraka. Pri nas lahko kupite kakovostnega, in sicer Gorenje D16M.

 

Razvlažilnik zraka Gorenje D16M se ponaša z avtomatskim delovanjem, funkcijo sušenja in seveda učinkovitim razvlaževanjem prostora. Primeren je za površine do 44 m2.

Naj bo prevelika vlažnost v vašem prostoru preteklost. Gorenje D16M vam je lahko v veliko pomoč.

Baterijski masažni aparat Beurer MG 510

Masažni aparati vsekakor lahko poskrbijo za vaše boljše počutje. Pri nas lahko kupite kakovosten masažni aparat MG 510 podjetja Beurer, ki se dobro izkaže pri masiranju.

 

Masažni aparat Beurer MG 510 deluje brezžično, saj ima vgrajeno Li-Ionsko baterijo. Ob enem polnjenju ga lahko uporabljate do dve uri. Za kar najboljšo masažo ima dodane štiri izmenljive masažne nastavke, ki poskrbijo za veliko ugodja.

Masažni aparat nudi pet stopenj intenzivnosti masaže in dodatno toploto.

Merilec Withings Core

Zelo dobrodošlo je, da si določene kazalce zdravja redno merimo. Na primer krvni tlak in srčni utrip. V pomoč pri tem početju so nam lahko različne naprave. Nenazadnje tudi mobiteli, ki znajo danes meriti srčni utrip. Pri nas lahko kupite kakovosten merilec Withings Core, ki za vas opravlja različne meritve.

 

Withings Core zna meriti krvni tlak in srčni utrip. Pretvori se tudi v EKG-napravo in v digitalni stetoskop. Podrobnejše informacije v zvezi s tem merilcem dobite na naši spletni strani ali pa na uradni strani proizvajalca. Predlagamo, da ti dve strani obiščete pred nakupom naprave in se tako še dodatno pozanimate o njej.

Aparat za striženje Philips 18-v-1 MG7785/20

Si želite imeti aparat, ki bi vam znal prirezovati in oblikovati obrazne dlake, pričesko in dlake po telesu? Če je odgovor da, potem vam priporočamo Philipsov aparat MG7785/20, ki zna početi vse to.

 

Philipsov aparat MG7785/20 ima veliko nastavkov, s katerimi lahko počnemo omenjene stvari. Ima tudi tehnologijo DualCut, ki omogoča prirezovanje v dveh smereh.

Ob nakupu tega aparata prejmete tudi ščetko za čiščenje in uporabno potovalno torbico. Verjamemo, da vas ne bo razočaral, če si ga boste privoščili.

Pametna tehtnica Overmax iBalance

Tehtnice so, tako kot številni drugi izdelki, skozi čas napredovale. Nekaj sodobnih lahko kupite tudi pri nas. Ta hip prodajamo tehtnico Overmax iBalance, ki vam bo razkrila številne informacije v zvezi z vami.

 

Tehtnica Overmax iBalance zna meriti številne parametre. Meriti zna na primer standardno telesno težo, indeks telesne mase, telesno maščobo in kalorije.

Tehtnica Overmax iBalance ima LCD-zaslon, spomin za 8 oseb in še kaj bi se našlo. Primerna je za osebe, ki niso težje od 200 kg. Več o njej izveste na našem spletnem mestu.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. marec 2020
5095
20. marec 2020
Super izdelki za več zdravja, dobro nego in boljše počutje