Super orodje za prave mojstre

Tehnik 16. december 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/orodje-kavcic-nov19-hero.jpg

V naši široki paleti izdelkov najdete tudi različno orodje, ki vam lahko pride zelo prav. Spodaj smo izpostavili orodje iz naše ponudbe, ki vam ga še posebej priporočamo. Tako boste lahko v vsakem trenutku pripravljeni na to, da v steno izvrtate nekaj lukenj za novo polico, izmerite razdaljo, privijete ali odvijete kakšen vijak in še kaj.

Če se vam bo kateri od izpostavljenih izdelkov zdel zanimiv, kliknite na povezavo pri njem. Preusmerjeni boste na našo spletno stran, kjer boste lahko izvedeli več o izdelku in ga, če boste želeli, kupili.

Udarno vrtalno kladivo GBH 2-26 DRE

Prvo orodje, ki vam ga priporočamo, je udarno vrtalno kladivo GBH 2-26, ki omogoča vrtanje in dletenje. Verjamemo, da morate tu in tam doma izvrtati luknjo v steno. V takih primerih vam priskoči na pomoč GBH 2-26 DRE in naredi želeno.

 

Omenjeno udarno vrtalno kladivo proizvaja priznano podjetje Bosch. Ob nakupu prejmete tudi transportni kovček, omejevalnik globine 210 mm in dodatni ročaj.

GBH 2-26 DRE ima v osnovi eno leto garancije, a lahko zanj prejmete še dve dodatni. Več o podaljšani garanciji izveste na naši spletni strani.

Aluminijasta trodelna lestev 3x9 stopnic

Če živite v hiši, verjetno tu in tam potrebujete lestev. Pri nas lahko kupite tole aluminijasto trodelno lestev, ki ima 3x9 stopnic. Dobro pri tej lestvi je to, da jo lahko uporabljate na več načinov. Tako boste dosegli marsikatero višino v svojem domu oziroma okoli njega.

 

Omenjeno lestev lahko uporabljate kot samostoječo dvodelno A-lestev, samostoječo tridelno A-lestev, enodelno lestev, dvodelno prislonilno lestev in trodelno prislonilno lestev. Ko je lestev zložena, meri v višino 2,5 m, sicer pa je lahko precej višja.

V času pisanja tega članka smo imeli v prodaji še dve drugi lestvi. Predlagamo, da si ju ogledate tukaj in tukaj. Morda bosta primernejši za vas.

Digitalni laserski merilnik razdalj UniversalDistance 50

Da boste v prihodnje lažje izmerili razdalje doma oziroma okoli svojega doma, si lahko pri nas kupite digitalni laserski merilnik razdalj UniversalDistance 50 proizvajalca Bosch. Ta merilnik razdalj zna zares odlično meriti razdalje.

 

Digitalni laserski merilnik razdalj UniversalDistance 50 zna meriti v območju 0,05-50 m. Merilna natančnost je +/-2 mm, čas merjenja pa nekje med 0,5 in 4 s.

111-delni komplet »vse v enem« Promoline

Če bi vam morali priporočiti samo en izdelek v tem članku, bi vam verjetno priporočili Boschev 111-delni komplet »vse v enem« Promoline. Ta komplet v sebi skriva kar 111 delov ročnega orodja. Prepričani smo, da bi vam večkrat lahko prišel zelo prav.

 

V omenjenem kompletu se nahajajo na primer kombinirane klešče, kladivo, nastavljiv viličasti ključ, tračni meter... Kaj vse je v kompletu, izveste na naši spletni strani.

Akumulatorski vijačnik PushDrive

Verjetno morate tu in tam privijačiti kakšen vijak. Da bi bilo to opravilo še enostavnejše in prijetnejše, si lahko pri nas kupite kakovosten akumulatorski vijačnik PushDrive proizvajalca Bosch.

 

Akumulatorski vijačnik PushDrive se ponaša z edinstveno funkcijo »Push&Go, ki omogoča preprosto uporabo. K vijačniku je priložen 32-delni komplet vijačnih nastavkov, tako da boste lahko z njim privili ali odvili široko paleto različnih vijakov. Vsekakor vam ga priporočamo!


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. december 2019
4961
16. december 2019
Super orodje za prave mojstre