Super prevozna sredstva za poletje in jesen

Tehnik 23. avgust 2019 Čas branja članka: 7 min
/PublishingImages/slkiro-rolke-kavcic-avg19-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj prevoznih sredstev, ki so priročna v mesecih, ko zunaj še ni preveč hladno. Prodajamo na primer različna kolesa, skiroje in rolke. Spodaj smo izpostavili nekaj prevoznih sredstev iz naše ponudbe, ki se nam zdijo zelo zanimiva. Kupite jih lahko v naših poslovalnicah oziroma na našem spletnem mestu.

Električna rolka Hammer 4.0 OFFROAD

Električne rolke so ob lepem vremenu lahko super prevozno sredstvo. Če bi se radi peljali z njimi, si lahko pri nas kupite Robbovo Hammer 4.0 OFFROAD, ki se ponaša z dobrimi voznimi lastnostmi in lepim videzom.

 

Električna rolka Hammer 4.0 OFFROAD ima gume s precej velikim profilom, tako da je primerna tudi za malce manj gladke površine. Doseže do 15 km/h hitrosti, ima do 15 km dometa, hkrati pa ima vgrajen tudi zvočnik bluetooth. Nosilnost rolke Hammer 4.0 OFFROAD je do 130 kg.

Hammer 4.0 OFFROAD stane pri nas 24 x 11,50 €. Rolko dobite prek Programa zvestobe.

Električni skiro Mi M365

Električni skiroji so vse bolj priljubljeni. To niti ne preseneča, saj nas lahko ob enem polnjenju brez napora pripeljejo precej daleč, hkrati pa so tudi relativno poceni in ne zasedajo preveč prostora. Če električnega skiroja še nimate in bi ga radi imeli, si kakšnega lahko kupite pri nas. Pri nas lahko kupite na primer Xiaomijev model Mi M365, ki je po našem mnenju zares dober.

 

Električni skiro Mi M365, ki ste ga na naših cestah morda že videli, je sposoben doseči 25 km/h hitrosti in do 30 km ob enem polnjenju. Ta skiro ima spredaj elektronsko disk zavoro ABS z rekuperacijo energije, zadaj pa mehansko disk zavoro. Ima tudi zgolj 12,5 kg teže, LED-luči (spredaj in zadaj) ter povečano odpornost po standardu IP54.

Izjemen električni skiro Mi M365 je lahko vaš že za 24 x 16,00 € prek Programa zvestobe.

Električni skiro Ninebot ES2

Poleg omenjenega Xiaomijevega električnega skiroja bi radi izpostavili tudi električni skiro Ninebot ES2 blagovne znamke Ninebot by Segway.

 

Ninebot ES2, ki podobno kot Mi M365 tehta precej malo (12 kg), doseže 25 km/h hitrosti. Hkrati ima Ninebot ES2 do 25 km dometa, zložljivo konstrukcijo, vzmetenje spredaj in zadaj, tempomat …

Ninebot ES2 je lahko vaš za 24 x 20,50 € (Program zvestobe).

Električno kolo F18e

Električna kolesa so v toplejši mesecih prav tako lahko super uporabna. Pri nas lahko kupite električno kolo S-BIKES F18e, ki nikakor ne razočara.

 

Kot lahko vidite na fotografiji, ima električno kolo F18e sila atraktiven dizajn, tako da boste vsekakor opaženi. Kolo F18e se lahko pohvali tudi s tem, da ima zložljivo konstrukcijo, da tehta samo 18 kilogramov in da nudi programe pomoči motorja (5 stopenj. Več o njem izveste na našem spletnem mestu.

S-BIKES F18e dobite pri nas za 24 x 43,00 €, in sicer prek Programa zvestobe.

Električna rolka UrbanGlide LONGBOARD X-CARVE

Pri nas lahko kupite tudi električno rolko UrbanGlide LONGBOARD X-CARVE, ki ima nekoliko bolj klasično obliko. Rolke s takšno obliko, kot jo ima UrbanGlide LONGBOARD X-CARVE, so bile v devetdesetih letih prejšnjega stoletja precej priljubljene, nato pa so kar nekoliko poniknile. Sedaj je pravi čas, da si spet kupite rolko s takšno obliko. Tokrat električno.

 

Električna rolka UrbanGlide LONGBOARD X-CARVE se ponaša z do 18 km dometa in do 25 km/h hitrosti. Pohvali se lahko tudi s tem, da se jo lahko napolni že v približno treh urah.

Cena električno rolke UrbanGlide LONGBOARD X-CARVE pri nas je 24 x 11,70 € (Program zvestobe).

Upamo, da so vam predlagana prevozna sredstva iz naše ponudbe všeč. Če si boste katero kupili, vsekakor previdno na cesti! Želimo pa vam tudi veliko užitkov ob vožnji.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. avgust 2019
4802
23. avgust 2019
Super prevozna sredstva za poletje in jesen