Super razširitve za Chrome, ki poskrbijo za zabavo

Tehnik 8. januar 2018
/PublishingImages/chrome-fun-hero.jpg

Za brskalnik Chrome obstaja veliko raznolikih razširitev. Med drugim tudi takšne, ki zadevajo zabavo, na kakršne smo se tudi osredotočili v članku. Upamo, da vam bodo všeč.

Predlagamo, da si preberete tudi naše prejšnje članke, v katerih smo pisali o še nekaterih drugih razširitvah za Chrome, ki se nanašajo na druge tematike.

cats.

Spadate med ljubitelje mačk? Potem si v Chrome naložite razširitev cats. Ta vam namreč vsak dan prikaže novo ljubko sliko mačke. Tu in tam pa tudi kakšnega zajca ali psa.

Bass Boost

Razširitev Bas Boost izboljša zvok, ki se predvaja na spletnih straneh, predvsem bas oziroma nizke tone. To deluje tako rekoč pri vseh spletnih straneh, ne samo pri določenih. Razširitev ima prednaloženih več načinov, ki izboljšajo zvok, deloma pa si lahko nastavimo tudi svojega.

Ears

Za Chrome obstaja še ena podobna razširitev, kot je Bass Boost, s pomočjo katere lahko prav tako izboljšamo zvok, ki se predvaja na spletnih straneh. Gre za razširitev Ears. Ta uporabniku omogoča, da si natančno nastavi zvok, ki ga želi pri spletnih straneh. Torej lahko nastavi, da je zvok višji, da so basi močnejši in podobno. Pri razširitvi Ears ima uporabnik še nekoliko bolj proste roke pri nastavljanju zvoka kot pri Bass Boostu.

 

Play Music Lyrics Fetcher

Play Music Lyrics Fetcher nam prikazuje besedila za skladbe, ki jih poslušamo na podprtih spletnih straneh (YouTube, Spotify …). Razširitev smo preizkusili na spletni strani YouTube in delovala je precej dobro. Pohvaliti velja to, da nam je besedila prikazovala v realnem času. Torej, če smo neko skladbo prevrteli naprej in jo predvajali npr. od 2:02, nam je pokazala, kako gre besedilo v tistem delu skladbe. Je pa res, da ni prikazala besedil za čisto vse skladbe, ki smo jih predvajali.

100 Million Books

100 Million Books nam vsakič, ko odpremo nov zavihek v brskalniku, predlaga eno knjigo. S pomočjo te razširitve tako lahko čisto po naključju najdemo idejo za zanimivo branje. Če ste knjižni molj ali pa občasni bralec knjig, vam 100 Million Books vsekakor priporočamo.

Twitch Live

Nemalo ljudi danes na spletni strani Twitch spremlja druge ljudi, kako igrajo videoigre. Če ste tudi vi eden takšnih, si lahko v Chrome naložite razširitev Twitch Live, prek katere lahko hitro izveste, ali igričarji, ki jih spremljate na Twitchu, v nekem trenutku igrajo videoigre.

 

Website Destroyer

Website Destroyer je precej zanimiva razširitev, ki nam omogoča, da z različnimi predmeti (navidezno) uničimo spletne strani. To lahko na primer storimo s kladivom, puško ter celo z atomsko bombo. Razširitev sicer ne prinaša kakšne pomembne dodane vrednosti, je pa zabavna. Verjetno je prav pogosto ne boste uporabljali, vseeno pa vam pa bo tu in tam nudila nekaj zabave.

 

Vira: blog.google/press, chrome.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. januar 2018
3808
8. januar 2018
Super razširitve za Chrome, ki poskrbijo za zabavo