Super uporabni mali gospodinjski aparati

Tehnik 13. december 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/mali-gospodinjski-kavcic-nov19-hero.jpg

Danes za kuhinje obstaja že cela paleta različnih malih gospodinjskih aparatov. Tudi pri Telekomu Slovenije jih prodajamo kar nekaj. Spodaj smo izpostavili nekatere iz naše ponudbe, ki so kakovostni in odlično opravljajo svoje naloge.

Našo celotno ponudbo malih gospodinjskih aparatov si lahko ogledate na tej spletni povezavi. Verjamemo, da vas bo kateri izmed aparatov prepričal.

Espresso kavni avtomat EP2231/40

Če ste ljubitelj kave, vam vsekakor priporočamo nakup kavnega avtomata. Pri nas imamo v prodaji izjemen Philipsov espresso kavni avtomat EP2231/40, ki zna pripraviti omamno dobro kavo.

 

Philipsov espresso kavni avtomat EP2231/40 zna pripraviti navadno kavo, espresso kavo in kapučino. Obenem pa vam tudi lahko segreje vodo. Ponaša se tudi z atraktivnim dizajnom. Več o njem izveste na naši spletni strani.

Aparat za palačinke LONO

Imate radi palačinke? Kar nekaj vas je verjetno odgovorilo z da. Odslej lahko to slastno jed pripravite s pomočjo tega uporabnega aparata za njihovo pripravo. Pozabite na štedilnik in ponev. Palačinke boste lahko odslej pripravljali s tem aparatom.

 

Aparat za palačinke LONO omogoča nastavljanje različne temperature pečenja. Kupci boste poleg prejeli tudi posebno lopatko za odstranitev palačink in ročko za razdelilnik testa, tako da boste za peko pripravljeni. Dimenzije aparata za palačinke LONO so 14 x 39,5 x 39,5 cm (Š x D x V).

Namizni žar ETG340

Za ljubitelje jedi z žara imamo pri nas v ponudbi Electroluxov namizni žar ETG340, ki je zelo cenovno ugoden in hkrati dober pri pripravi hrane. S tem žarom je mogoče hitro in enostavno speči ribe, perutnino in še kaj.

 

Grelna površina pri namiznem žaru ETG340 je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Tako boste lahko glavni del pri tem žaru hitro očistili. Dobro pri namiznem žaru ETG340 je tudi to, da se hrana ne prijemlje njegove površine. Vsaj ne zelo.

Kuhinjski robot MUM9A32S00

Boschev Kuhinjski robot MUM9A32S00 je lahko še kako uporaben dodatek k vsaki kuhinji. Tudi vaši. Z njim boste lahko pripravili popolno testo.

 

Omenjeni Boschev kuhinjski robot ima stabilno in trdno ohišje iz aluminija, 5,5-litrsko posodo, 7 delovnih hitrosti in 1.200 W moči. Ob nakupu pri nas prejmete tudi metlici za stepanje in gnetenje. Če ga boste kupili do 31. 12. 2019, pa lahko dobite zanj kar 5 let garancije. Več v zvezi z garancijo preberite na naši spletni strani.

Sušilnik sadja Vital Air

Ste vedeli, da za domače kuhinje obstajajo tudi sušilniki sadja? Enega izmed njih, in sicer Vital Air, lahko za ugodno ceno kupite tudi pri nas.

 

Vital Air lahko sicer uporabite tudi za sušenje nekaterih drugih živil, ne samo za sušenje sadja. V njem lahko sušite zelenjavo, meso, gobe in zelišča. Skupna površina za sušenje v Vital Airu je do 1,07 kvadratnega metra. Več o tem sušilniku preberite na naši spletni strani.

Če si boste privoščili katerega od zgoraj navedenih malih gospodinjskih aparatov, vam lahko zaželimo samo še dober tek in na zdravje!


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. december 2019
4959
13. december 2019
Super uporabni mali gospodinjski aparati