Tako naj bi bile videti Samsungove težko pričakovane naprave

Tehnik 11. avgust 2021 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/samsung-unpacked-naprave-kavcic-avg21-hero.jpg

Samsung bo 11. avgusta pripravil nov dogodek Galaxy Unpacked. Neuradno se omenja, da bomo na tem dogodku videli naprave Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 in Galaxy Watch 4 Classic. Torej dva prepogljiva mobitela, slušalke ter pametni uri. Zdi pa se, da Samsungu do dogodka ni uspelo skriti teh naprav. Znani tviteraš in novinar Evan Blass je namreč v enih izmed zadnjih tvitov pokazal t.i. render fotografije (računalniško izdelane slike) teh petih naprav.

Na teh povezavah si jih lahko ogledate:

 • Galaxy Z Flip 3,
 • Galaxy Z Fold 3,
 • Galaxy Buds 2,
 • Galaxy Watch 4,
 • Galaxy Watch 4 Classic.
 • Kot lahko vidimo na fotografijah z ene od zgornjih povezav, naj bi bil prepogljivi mobitel Galaxy Z Flip 3 v grobem precej podoben predhodniku Galaxyju Z Flip 5G, čeprav je opaziti razlike med njima. Novinec ima očitno drugače razporejeni kameri na zadnji strani, hkrati pa naj bi imel zadek v več odtenkih. Našli pa bi lahko še kakšno razliko. Če sodimo po predhodnih modelih, bo Galaxy Z Flip 3 cenovno dostopnejši od Galaxyja Z Fold 3.

  Na Blassovih fotografijah je opaziti, da naj bi tudi prepogljivi mobitel Galaxy Z Fold 3 imel dokaj podoben dizajn kot njegov predhodnik (Galaxy Z Fold2 5G). Opaziti je, da naj bi imel na zunanjem delu manjši, v notranjem pa večji zaslon. Opaziti je tudi, da naj bi imel pet kamer, ki naj bi bile postavljene na zelo podoben način kot so pri Galaxyju Z Fold2 5G. Pričakujemo lahko po eno v zgornjem delu vsakega zaslona in tri vertikalno eno za drugo izven zaslonov.

   

  Na fotografijah slušalk Galaxy Buds 2 lahko opazimo, da naj bi te nove slušalke imele nekoliko bolj zaobljen dizajn kot predhodnice. Vidimo lahko tudi, da naj bi bile novinke na voljo v beli, črni, olivno zeleni in vijoličasti barvi. V več barvah lahko sicer pričakujemo tudi omenjena prihajajoča prepogljiva mobitela.

  Na fotografijah je videti, da naj bi se uri Galaxy Watch 4 in Galaxy Watch 4 Classic navzven precej razlikovali. Galaxy Watch 4 Classic naj bi imela bolj eleganten dizajn, tako da lahko pričakujemo, da bo šla lepše k večerni obleki.

  Podrobnosti v zvezi s temi napravami bomo, tako se zdi, dobili 11. avgusta na dogodku Galaxy Unpacked. Če vas zanimajo, si lahko Samsungov dogodek ogledate na naslovu https://www.youtube.com/samsung ob 16. uri po slovenskem času.

  Vira: Twitter.com (tekst), Samsungmobilepress.com (tekst).


  Nalaganje vsebine
  © 2021 Telekom Slovenije
  11. avgust 2021
  5747
  11. avgust 2021
  Tako naj bi bile videti Samsungove težko pričakovane naprave