Takšen je novi Echo, s katerim bo Amazon konkuriral Applu

Tehnik 9. maj 2017
/PublishingImages/novi-echo-hero.jpg

Pred kratkim smo poročali o tem, da bo Apple morda kmalu najavil svojo pametno napravo za domove, podobno Amazonovi napravi Echo. A Applova očitno ne bo edina pametna naprava za domove, ki bo morda v kratkem predstavljena oziroma najavljena. Obetamo si, da bo v kratkem svojo novo predstavil tudi Amazon.

Spletna stran AFTVnews in tviteraš Evan Blass sta se namreč dokopala do dveh slik, na katerih naj bi bila Amazonova nova naprava Echo. Sliki nakazujeta, da je prihod novega Echa tik za vogalom.

 

Sodeč po slikah, ki sta ju objavila AFTVnews in Evan Blass, ima novi Echo za razliko od prvega Echa vgrajen na dotike občutljiv zaslon. Vizualno precej spominja na nekakšen mini televizor, saj na njegovem zgornjem delu najdemo zaslon, spodaj pa precej velik zvočnik. Zdi se, da se čisto na vrhu naprave nahaja tudi kamera. Sliki še razkrivata, da bo novi Echo na voljo (vsaj) v črni in beli barvi.

Novi sliki, na katerih je prihajajoči Echo, si lahko ogledate na tem in tem ​​internetnem naslovu. Na naših slikah pa je aktualni Echo.

Viri: AFTVnevs, Twitter, Amazon.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. maj 2017
3435
9. maj 2017
Takšen je novi Echo, s katerim bo Amazon konkuriral Applu