Takšne zaslone naj bi imeli Samsungovi mobiteli Galaxy S21

Tehnik 10. december 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/mobiteli-galaxy-s20-kavcic-dec20-hero.jpg

Znani tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je v enem od svojih zadnjih tvitov razkril, kako velike zaslone imajo mobiteli serije Galaxy S21. Gre za Samsungove prihajajoče paradne mobitele. Na fotografijah v tem članku so sicer Galaxyji S20.

Kot pravi Ice universe, ima Galaxy S21 6,2-palčni zaslon, Galaxy S21+ ima 6,7-palčnega, Galaxy S21 Ultra pa 6,8-palčnega. Velikosti zaslonov pri Galaxyjih S21 so si torej očitno zelo podobne, kot so tudi pri predhodnikih, torej pri Galaxyju S20 (6,2 palca), Galaxyju S20+ (6,7 palca) in Galaxyju S20 Ultra (6,9 palca).

 

Velikost zaslona bo zagotovo eden od odločilnih faktorjev pri tem, za kateri mobitel Galaxy S21 so bodo kupci odločali. Tisti, ki bodo želeli imeti vrhunski pametni mobitel s čim boljšo prenosljivostjo, bodo tako verjetno posegali predvsem po modelu Galaxy S21. Pričakovati je, da bo model Galaxy S21 tudi najcenejši in posledično najmanj zmogljiv izmed trojice. Vseeno pa lahko pričakujemo, da bo spadal v sam vrh pametnih mobitelov, ki bodo tisti čas na trgu.

Dva mobitela Galaxy S21, in sicer modela Galaxy S21 in Galaxy S21 Ultra, sta bila pred časom domnevno že prikazana na posnetkih. Gre za neuradne posnetke, ki jih je na spletni strani voice objavil še en znani tviteraš, Steve Hemmerstoffer. Na njih je videti, da imata mobitela očitno dokaj poseben modul za zadnje kamere.

Na predstavitev mobitelov Galaxy S21 nam morda ne bo treba prav dolgo čakati. Omenja se namreč, da bo Samsung predstavil serijo Galaxy S21 že zgodaj januarja prihodnje leto. Samsungovi novi paradni mobiteli bodo tako očitno predstavljeni prej od predhodnikov.

Pričakujemo lahko, da bo Samsung na predstavitvi Galaxyja S21 pokazal tudi nove brezžične slušalke. Vsekakor bo njegova morebitna januarska predstavitev mobilnih novitet požela veliko pozornosti svetovne javnosti. Pri Tehniku jo bomo pozorno spremljali in o njej verjetno tudi poročali, če se bo odvila.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo številne Samsungove mobitele, pa tudi kar nekaj slušalk tega proizvajalca. Med drugim prodajamo novi Galaxy S20 FE. Pa izjemno prepogljivega Galaxyja Z Fold2 5G in kakovostne slušalke Galaxy Buds Live. Našo ponudbo Samsungovih mobitelov lahko preverite tukaj, našo ponudbo Samsungovih slušalk pa tukaj.

Viri: Twitter.com, Samsungmobilepress.com (slika 1), Samsungmobilepress.com (slika 2).


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. december 2020
5497
30. april 2021
Takšne zaslone naj bi imeli Samsungovi mobiteli Galaxy S21