Te dni lahko pričakujemo nove Applove naprave

Tehnik 9. september 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/apple-event-kavcic-sept20-hero.jpg

Apple je sporočil, da bo 15. septembra ob 10. uri po lokalnem oziroma ob 19. uri po našem času pripravil nov dogodek. Kaj točno nam bodo na njem pokazali, v najavi na svojem spletnem mestu niso razkrili.

 

 

Zdi se, da ameriški tehnološki gigant na tem septembrskem dogodku ne bo predstavil novih mobitelov iPhone. Sodeč po tvitih poznanega razkrivalca informacij v zvezi z mobilnimi napravami, Jona Prosserja, se zdi, da bomo na dogodku videli novi Apple Watch (na fotografijah je aktualna ura Apple Watch serije 5) in novi iPad (morda tudi več novih ur in tablic). Prosser je že pred časom napovedal, da lahko predstavitev iPhona 12 pričakujemo v sredini oktobra. Apple je sicer številne svoje paradne mobitele predstavljal v septembru. Zdi se, da jih tokrat ne bo.

Applov septembrski dogodek si bo mogoče ogledati v živo prek splet. Apple ga bo predvajal na svojem YouTubovem kanalu. Če si ga boste želeli ogledati, si ga boste lahko na tej povezavi. Ne gre pričakovati, da se bo dogodek odvijal pred gledalci, tako kot so se prejšnji Applovi v septembru.

 

Viri: Twitter.com, Youtube.com, Apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. september 2020
5346
10. september 2020
Te dni lahko pričakujemo nove Applove naprave
iOS