Te naprave lahko pričakujemo na avgustovskem Samsungovem dogodku

Tehnik 30. julij 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/Galaxy-unpacked-avg21-kavcic-jul21-hero.jpg

Samsung je imel v avgustu že večkrat predstavitvene dogodke in tudi letos ga bo imel. Kot je sporočil, bo imel 11. avgusta nov dogodek Galaxy Unpacked, na katerem lahko pričakujemo nove mobilne naprave.

Južnokorejski tehnološki velikan v najavi novega dogodka Galaxy Unpacked pričakovano ni povedal, katere naprave natanko bo predstavil. Se pa zdi, da je v videonapovedniku dogodka in na zgornji fotografiji pokazal prepogljivi mobitel, ki se odpre kot knjiga. Torej mobitel, ki je oblikovan na način, kot sta Galaxy Z Fold2 5G in Galaxy Fold. Zdi se, da je želel pokazati, da bo predstavil takšen mobitel.

Samsung je v najavi avgustovskega dogodka razkril bore malo, vseeno pa so se na spletu pojavile neuradne informacije o tem, katere naprave bi utegnili na dogodku videti. Sodeč po pisanju spletne strani SamMobile, bi lahko na dogodku videli te naprave:

 • Galaxy Z Flip 3,
 • Galaxy Z Fold 3,
 • Galaxy Buds 2,
 • Galaxy Watch 4,
 • Galaxy Watch 4 Classic.

 • Pričakovati je, da sta Galaxy Z Flip 3 in Galaxy Z Fold 3 prepogljiva mobitela, Galaxy Buds 2 brezžične slušalke, Galaxy Watch 4 in Galaxy Watch 4 Classic pa pametni uri. Zdi se, da na letošnjem avgustovskem Samsungovem dogodku ne bomo videli nobenega novega mobitela Galaxy Note. Samsung je nove mobitele Galaxy Note sicer pogosto predstavljal v avgustu. Se pa zdi, da letos tega ne bo storil.

   

  Slušalke Galaxy Buds 2, ki jih lahko pričakujemo 11. avgusta, so bile, kot kaže, že prikazane na fotografijah. Znani tviteraš Evan Blass je namreč na tej povezavi objavil fotografije slušalk, ki jih je poimenoval z GB2 (GB2 verjetno pomeni Galaxy Buds 2). Kot lahko vidimo na njih, naj bi bile Samsungove nove slušalke na voljo v beli, črni, vijoličasti in zeleni barvi.

  O uri Galaxy Watch 4 Classic, ki jo tudi pričakujemo na dogodku, smo pred dnevi že pisali. Če vas zanima več o njej, preberite tale naš članek.

  Avgustovski samsungov dogodek si bo mogoče ogledati na naslovu http://www.youtube.com/samsung ob 16. uri po slovenskem času.

  Spremljajte ponudbo Telekoma Slovenije. Povsem mogoče je, da boste v prihodnjih tednih v njej našli vse to, kar bo Samsung avgusta predstavil. V ponudbi Telekoma Slovenije ste lahko že doslej našli Samsungove (prepogljive) mobitele, slušalke in pametne ure.

  Viri: Samsungmobilepress.com (tekst in slika), Twitter.com (tekst), Sammobile.com (tekst).


  Nalaganje vsebine
  © 2021 Telekom Slovenije
  30. julij 2021
  5738
  30. julij 2021
  Te naprave lahko pričakujemo na avgustovskem Samsungovem dogodku
  Android