Te štiri odlične igre smo dodali med NEO Igre

30. marec 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/nove-neo-igre-kavcic-mar21-hero.jpg

Našo novo programsko opcijo NEO Igre številni že poznate. Za tiste, ki je še ne, naj povemo, da vam omogoča, da na svojem televizorju igrate odlične videoigre, pri čemer pa ne potrebujete igralne konzole. Potrebujete samo NEO Smartbox, igralni plošček (mi vam priporočamo tegale Logitechovega) in optično povezavo. Za poganjanje videoiger pa poskrbimo pri Telekomu Slovenije.

V sklopu NEO Igre smo na začetku ponudili 50 različnih videoiger, zdaj pa smo dodali še 4 nove. Tudi nove vam bodo prinesle veliko zabave in vam popestrile prosti čas. Spodaj vam jih na kratko predstavljamo.

Anarcute

Anarcude je zabavna igra, v kateri se borimo proti skupini zlobnih korporacij, ki so prevzele nadzor nad večjimi svetovnimi mesti.

 

Po grafični plati bi igri Anarcute lahko dali zelo visoko oceno. Grafika sicer ni fotorealistična, a to bi si pri igri takega kova težko tudi želeli. Je precej risankasta in po našem mnenju lepo sovpada z zgodbo. Igra je tretjeosebna, tako da ima igralec odličen pogled na okolico.

Anarcute ima označbo PEGI 7. To pomeni, da je primerna tudi za nekoliko mlajše igričarje, ne pa tudi za tiste najmlajše. Predlagamo, da si več o PEGI-ju preberete v spodnjem delu te spletne strani (kliknite na napis »KAJ POMENI STAROSTNA OMEJITEV PEGI«).

Furi

Furi je bojevniška igra, ki ponuja obilico akcije in različnih grafičnih učinkov med boji. Prvi vtis med igranjem te igre je morda nekoliko poseben, a nam je igra všeč.

 

Igra Furi ima po našem mnenju precej posebno grafiko. Vsekakor priporočamo, da jo preizkusite, če ste le dovolj stari zanjo in vas zanimajo akcijske igre. Igra Furi ni primerna za majhne otroke, saj ima označbo PEGI 16.

Spike Volleyball

Dobri rezultati slovenske odbojkarske reprezentance so, si mislimo, še povečali zanimanje za odbojko pri nas. Če tudi vas zdaj zanima ta šport in ste hkrati ljubitelj videoiger, bi vas utegnila pritegniti videoigra Spike Volleyball, ki je odslej na voljo v NEO Igrah.

 

V igri Spike Vollleyball upravljate različne odbojkarske reprezentance in jih ob podpori polnih tribun (ki jih športni navdušenci še kako pogrešamo) popeljete do slave. Igra ponuja solidno igralnost in lepo grafiko. Po vsebini pa je primerna tudi za tiste najmlajše igričarje, saj ima oznako PEGI 3.

Splasher

Imate radi igre Super Mario? Če je odgovor da, je Splasher kot nalašč za vas, saj bi igro lahko uvrstili v zelo podoben žanr. V njej se moramo izogibati oviram, plezati, skakati in tako uspešno priti do želenega cilja. Verjamemo, da se boste zelo zabavali.

 

Igra Splasher ima oznako PEGI 7, tako da je po vsebini primerna za marsikaterega otroka. Seveda pa je ne priporočamo samo otrokom primerne starosti. Tudi tisti, ki so mladi po duši, lahko v njej še kako uživate.

Kot omenjeno v uvodu, lahko zdaj v opciji NEO Igre najdete kar 54 različnih videoiger. Na tej povezavi si lahko ogledate celoten spisek iger, ki so ta hip v NEO Igrah. Na njem boste našli igre različnih žanrov. Poskrbljeno je za marsikateri okus. Pri Telekomu Slovenije se bomo potrudili, da bomo v prihodnosti v NEO Igre dodali še druge zanimive igre in vam z njimi pričarali še več zabave.

Če bi se radi naročili na NEO Igre, naj povemo, da redna mesečna naročnina znaša 8 €, prvi mesec pa jih lahko preizkusite popolnoma brezplačno!

kupi


Na tem mestu vas vabimo tudi k branju članka, v katerem smo pisali o tem, katere igre iz naše programske opcije NEO Igre so vas najbolj pritegnile. Pa tudi k branju članka, v katerem smo vam priporočili pet iger iz NEO Iger. Članka še ne upoštevata zgoraj predstavljenih iger.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. marec 2021
5612
31. marec 2021
Te štiri odlične igre smo dodali med NEO Igre