Tehnik priporoča izdelke za delo od doma

Tehnik 27. september 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/delo-od-doma-kavcic-sep21-hero.jpg

Ste tudi vi eden tistih, ki službo opravljajo od doma? Za tiste, ki svoje delo opravljate na tak način, smo spodaj priporočili nekaj super izdelkov. Gre za izdelke, ki jih lahko kupite pri Telekomu Slovenije in so po našem mnenju dobri. Priporočili smo prenosni računalnik, slušalke, ergonomski stol, namizno svetilko, komplet miške in tipkovnice ter monitor.

Prenosni računalnik Huawei Matebook X Pro 2021

Ljudje delo od doma najpogosteje opravljamo prek osebnih računalnikov. Če želimo, da je delo, ki ga opravljamo na tak način, dobro opravljeno, je vsekakor priporočljivo, da imamo spodoben osebni računalnik. Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi pestro paleto osebnih računalnikov. Med drugim imamo v ponudbi tudi zelo zanimiv prenosnik Huawei Matebook X Pro 2021, ki je po našem mnenju odličen delovni stroj in ga priporočamo.

 

Omenjeni prenosnik ima zares odlično strojno opremo. Ima vrhunski procesor Intel Core i7-10510U, 16 GB RAM pomnilnika, zelo lep 13,9-palčni zaslon z ločljivostjo 3.000 x 2.000 slikovnih točk in grafično kartico NVIDIA GeForce MX250.

Ima tudi tanke robove okrog zaslona, zato je zelo atraktiven. Zdi se nam zelo primeren tudi za tiste uporabnike, ki želijo delo kdaj pa kdaj opraviti na terenu. Z 1,3 kg teže je namreč precej lahek za prenašanje naokoli.

Slušalke Trust USB Mavro

Pri delu od doma so zelo dobrodošle tudi slušalke z mikrofonom. Pri Telekomu Slovenije prodajamo zelo zanimive, in sicer Trust USB Mavro. Omenjene slušalke se lahko uporabi za telefoniranje po Skypu. Seveda pa tudi za kakšne stvari, ki se ne tičejo dela (npr. za poslušanje glasbe). Njihova dobra lastnost je, da so precej poceni.

 

Premium ergonomski stol PIVK BUSINESS KU63

Če veliko sedimo, je še kako priporočljivo, da sedimo na kakovostnem stolu. Pri nas vam je na voljo več zelo kakovostnih stolov, med drugim tudi PIVK BUSINESS KU63, ki je zares vrhunski in ga priporočamo tistim, ki delate od doma.

 

Omenjeni stol navdušuje s kakovostno izdelavo in prilagodljivostjo. Ponuja nastavljive hrbtišče, sedišče, vzglavnik in ročna opirala. Ta stol sicer ni primeren za popolnoma vsakogar. Primeren je za osebe, ki so visoke od 170 do 200 cm. Prav tako ni primeren za osebe s preveliko težo. Obremenitev tega stola je namreč lahko do 130 kg.

Namizna svetilka Xiaomi Mi LED 1S

Dobra svetloba v delovnem okolju je zelo pomembna. Za (dodatno) svetlobo v domačem delovnem prostoru lahko zelo lepo poskrbi namizna svetilka Xiaomi Mi LED 1S. Ponuja kar štiri različne načine svetilnosti. Pohvali se lahko tudi z zmanjšanim utripanjem. Gre za relativno poceni izdelek, ki pa lahko pride zelo prav.

 

Komplet brezžične tipkovnice in miške Logitech MK540

Pri Telekomu Slovenije imamo ta hip v ponudbi zelo dober komplet, v katerem sta tipkovnica in miška. Gre za komplet MK540 zelo priznanega proizvajalca Logitech. Verjamemo, da je lahko lepa dopolnitev marsikaterega osebnega računalnika.

 

Tipkovnica iz omenjenega kompleta omogoča prijetno tipkanje. Ponaša se tudi z določeno odpornostjo na politje. Nudi pa tudi tri nivoje nagiba.

Tudi miška iz tega kompleta je precej dobra. Zanimivo je, da je primerna za levičarje in desničarje.

Ukrivljen monitor LG 38WN95C-W

Za konec pa priporočamo še en vrhunski računalniški monitor, in sicer LG-jevega 38WN95C-W. Gre za monitor višjega cenovnega in kakovostnega razreda.

 

LG 38WN95C-W se ponaša z zelo veliko 38-palčno diagonalo zaslona in ločljivostjo 3.840 x 1.600 slikovnih točk. Tako uporabniku nudi zares veliko delovno površino in ostro sliko. Ponaša se tudi z ukrivljenostjo in frekvenco osveževanja 144 Hz. Ta monitor je po našem mnenju lahko zelo dobra izbira, če ga kupujemo za delo. Je pa dober tudi pri prikazovanju videoiger. Skratka, gre za vrhunski monitor.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
27. september 2021
5770
27. september 2021
Tehnik priporoča izdelke za delo od doma