Tehnik priporoča pet Huaweijevih izdelkov

Tehnik 2. marec 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/huawei-kavcic-mar21-hero.jpg

Podjetje Huawei je v zadnjih letih postalo eno izmed najbolj prepoznavnih tehnoloških podjetij. Marsikdo ga pozna predvsem po mobitelih. Še zdaleč pa to niso edini izdelki, ki jih ponuja. Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj različnih izdelkov tega proizvajalca. Spodaj jih izpostavljamo pet, ki jih ta hip še posebej priporočamo.

Spodnje izdelke lahko med drugim kupite v naši E-trgovini. Tam lahko sicer najdete tudi izdelke številnih drugih proizvajalcev.

Mobitel Mate 40 Pro

Zaradi kitajsko-ameriškega spora Huaweijevi mobiteli ne podpirajo več Googlovih aplikacij. Vseeno pa to še zdaleč ne pomeni, da se jih zdaj ne izplača več kupiti. Eden izmed Huaweijevih mobitelov, ki jih ta hip še posebej priporočamo, je Mate 40 Pro. Če iščete mobitel višjega kakovostnega ranga, bi bil ta lahko odlična izbira.

 

Mobitel Mate 40 Pro navdušuje že s svojim videzom. Še bolj pa, ko pogledamo njegove specifikacije. Ima odličen 17,2-centimetrski OLED-zaslon z ločljivostjo 2772 x 1344 slikovnih točk in osveževanjem 90 Hz, zmogljivi čip Kirin 9000, kar pet kakovostnih kamer (tri zadaj in dve spredaj), bralnik prstnih odtisov, ki je vgrajen pod njegov zaslon ... Gre za mobitel, ki navduši v marsičem.

Mobitel P Smart 2021

Huawei ponuja tudi več zanimivih mobitelov, ki ne spadajo ravno v višji kakovostni razred. Eden izmed njih je P Smart 2021. Slednjega zelo priporočamo tistim, ki želijo poceni mobitel, ki se hkrati obnese solidno.

 

Mobitel P Smart 2021 se, četudi je poceni, lahko pohvali z zelo atraktivnim dizajnom. Ima zelo soliden 16,9-palčni zaslon z ne prav nizko ločljivostjo 2400 x 1080 slikovnih točk. Ima tudi baterijo s kar 5000 mAh ter pet kamer (zadaj štiri in spredaj eno). Skratka gre za mobitel, ki za malo denarja ponuja kar precej.

Na tej povezavi si lahko ogledate, katere druge Huaweijeve mobitele še prodajamo. Našli boste kar nekaj zelo zanimivih modelov.

Slušalke bluetooth FreeBuds 3

K pametnim mobitelom se odlično priležejo slušalke bluetooth. Zelo dobre je izdelal tudi Huawei. Govora je o modelu FreeBuds 3, ki vam ga zelo priporočamo.

 

Čeprav gre za majhne slušalke bluetooth, FreeBuds 3 ne ostanejo neopažene. S svojim dizajnom pritegnejo marsikateri pogled. Lepa je tudi polnilna škatlica. FreeBuds 3 pa poleg lepega dizajna ponujajo tudi kakovosten zvok. Ta je seveda še pomembnejši kot dizajn slušalk.

Prenosni računalnik MateBook X Pro

Če nameravate v bližnji prihodnosti kupiti nov prenosnik in želite vrhunskega, vam svetujemo Huaweijevega MateBook X Pro. Gre za nekoliko dražji prenosnik, ki pa za svojo ceno ponuja res veliko.

 

MateBook X Pro navduši takoj, ko ga začnemo uporabljati. Ko ga odpremo, nam prikaže 13,9-palčni zaslon, ki ima izredno tanke robove okrog sebe. Navduši nas tudi s strojno močjo. Vgrajen ima namreč procesor Intel Core i7-10510U, ki mu je v pomoč tudi 16 GB RAM pomnilnika.

V prenosniku MateBook X Pro se nahaja tudi 1 TB velik trdi disk, na katerega je naložen operacijski sistem Windows 10 Home (v slovenskem jeziku). MateBook X Pro je lahko odličen nakup. Je pa res, da ta prenosnik spada med dražje.

Ni pa to edini Huaweijev prenosnik, ki ga prodajamo. Tukaj lahko pogledate, katere še imamo.

Pametna tehtnica AH100

Morda bo to koga presenetilo, a Hauwei se uvršča tudi med proizvajalce pametnih tehtnic. Pred časom je izdelal zelo zanimivo pametno tehtnico AH100, ki je prodajni hit pri nas in vam jo priporočamo.

 

Omenjena Huaweijeva pametna tehtnica zna meriti marsikaj. Med drugim tudi maščobo, mišično maso in porabo kalorij. Lahko je odličen pripomoček za rekreativce in tudi tiste, ki to še niso.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. marec 2021
5580
2. marec 2021
Tehnik priporoča pet Huaweijevih izdelkov