Tehnik priporoča šolarjem te računalniške izdelke

Tehnik 26. avgust 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/racunalniki-solarji-kavcic-avg21-hero.jpg

Pred nami je novo šolsko leto in pri Tehniku smo se zato odločili, da šolarjem priporočimo nekaj super računalniških izdelkov, ki jim lahko pridejo v šolskem letu zelo prav. Spodaj priporočamo namizni računalnik, monitor, tipkovnico, miško, slušalke, spletno kamero in večfunkcijsko napravo.

Pri izbiranju računalniških izdelkov za šolarje smo imeli v mislih njihovo ceno. Gledali smo, da ta pri njih ni previsoka. Izdelki, ki smo jih predlagali spodaj, tako ne spadajo v najvišji cenovni razred. To posledično pomeni, da tudi niso najboljši, kar jih je mogoče kupiti, vseeno pa smo mnenja, da ponujajo precej in so primerni za šolarje.

Pa si kar poglejmo, katere naprave se nam zdijo primerne za šolarje.

Namizni računalnik PCX EXAM 14761

Namizni računalnik PCX EXAM 14761 je s precej uravnoteženo opremo po našem mnenju odlična izbira. Med drugim ima procesor Intel Core i3, 240 GB velik SSD-disk, 8 GB RAM pomnilnika in grafično kartico GT1030. S tako opremo je dovolj močan, da lahko požene tudi kakšno videoigro.

 

Za tiste najbolj zagrizene igričarje imamo sicer v ponudbi še bolj igričarsko usmerjene namizne računalnike. So pa ti nekoliko dražji, kot je omenjeni PCX.

Monitor LG 24MP59G

Monitor 24MP59G je precej vsestranski. Lahko se ga uporablja za šolske stvari, lahko pa tudi za igranje videoiger. Šolarji jih radi igrajo, zato se nam zdi pomembno, da se monitor, ki jim ga priporočimo, dobro obnese tudi pri videoigrah. In ta se.

 

Tipkovnica UVI GEAR Greed

Brez tipkovnice pri osebnih računalnikih ne gre. Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo več tipkovnic. Med drugim tudi UVI GEAROVO Greed, ki je primerna za šolarje. Ta tipkovnica se nam zdi dobra za opravljanje šolskih stvari in igranje videoiger.

 

Miška Trust GXT 170 Heron

Tudi miška Trust GXT 170 Heron se nam zdi primerna za opravljanje šolskih stvari in igranje videoiger. Morda bo sicer koga motilo to, da je žična. Pri Telekomu Slovenije so sicer na voljo tudi brezžične, tako da je poskrbljeno za različne okuse.

 

Trustove slušalke USB Mavro

Priporočili bi še en Trustov izdelek, in sicer slušalke USB Mavro. Gre za precej vsestranske USB-slušalke, ki se jih lahko uporabi za videoklepete, pa tudi za videoigre. Z dodanim mikrofonom so idealne za to početje. So pa tudi izredno poceni.

 

Spletna kamera Trust Tyro Full HD 23637

Včasih šolarji niso potrebovali spletnih kamer za izobraževanje. Lansko leto pa se je to precej spremenilo. Ali bodo tudi letos potrebne za izobraževanje, je še vprašanje. No, pri Telekomu Slovenije smo pripravljeni in imamo v ponudbi številne. Med drugim tudi Trustovo Tyro Full HD 23637, ki je po našem mnenju vredna svoje cene. Ta kamera je tudi prodajni hit pri Telekomu Slovenije.

 

Večfunkcijska naprava HP DeskJet 2720

Z napravo HP DeskJet 2720 je mogoče tiskati, skenirati in kopirati – torej je mogoče početi stvari, s katerimi se šolarji večkrat srečajo. Zakaj bi hodili v fotokopirnice, če je vse mogoče opraviti doma? Verjamemo, da bodo šolarji napravo HP DeskJet 2720 hitro vzljubili.

 

V naši E-trgovini je mogoče najti še številne druge računalniške izdelke, ki so primerni za šolarje. Na voljo so v razdelku »RAČUNALNIŠTVO«, ki je v levem delu E-trgovine.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
26. avgust 2021
5757
26. avgust 2021
Tehnik priporoča šolarjem te računalniške izdelke