Tehnik priporoča te izdelke

Tehnik 21. julij 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/izdelki-julij21-kavcic-jul21-hero.jpg

Spodaj vam priporočamo nekaj še kako uporabnih izdelkov iz aktualne ponudbe Telekoma Slovenije. Vsi ti izdelki lahko pridejo zelo prav mladim, marsikateri izmed njih pa tudi starejšim.

Če bi radi pogledali celotno ponudbo izdelkov Telekoma Slovenije, obiščite E-trgovino. V njej boste našli računalniške izdelke, izdelke za dom in vrt, izdelke za igričarje … Ponudba je zares pestra in verjamemo, da lahko vsakdo najde kaj zase.

Zaščita za zaslone

Ko kupimo novo mobilno napravo ali pametno uro, je priporočljivo, da zanjo kupimo tudi dodatno zaščito. Z njo lahko precej zmanjšamo verjetnost poškodb ob neželenih dogodkih (npr. padcih). Že res, da mobilne naprave in pametne ure brez dodatne zaščite pogosto izgledajo lepše, vendar se moramo vprašati, ali je vredno tvegati.

Zelo priporočljivo je, da zaščitimo zaslone mobilnih naprav in pametnih ur. Ponudba zaščit za zaslone, predvsem zaščitnih stekel, je precej pestra. Veliko jih prodaja tudi Telekom Slovenije.

Pri Telekomu Slovenije so trenutno na voljo zaščitna stekla priznanih proizvajalcev PanzerGlass, Samsung in SBS, in sicer za različne modele naprav.

 

Če želite zelo dobro zaščititi svojo mobilno napravo, vam priporočamo, da jo opremite tudi s kakovostnim ovitkom ali torbico. Tudi teh je pri Telekomu Slovenije na voljo zelo veliko. Ponudbo ovitkov si lahko pogledate tukaj, ponudbo torbic pa tukaj.

Šolske torbe

Imate šoloobveznega otroka in boste zanj kmalu kupovali nove šolske potrebščine? Naj vam povemo, da lahko šolske potrebščine kupite tudi pri Telekomu Slovenije. Ta hip so med drugim na voljo številne atraktivne šolske torbe. Verjamemo, da bi marsikatera lahko razveselila vašega šoloobveznega otroka.

 

V ponudbi Telekoma Slovenije lahko najdete šolske torbe z različnimi motivi. Torbe z motivi za punce, pa tudi takšne, ki lahko prepričajo fante. Na primer tale z motivom nogometnega kluba Real Madrid.

Poleg šolskih torb so vam sicer pri Telekomu Slovenije na voljo tudi različne peresnice, kalkulatorji in druge šolske potrebščine.

Zakaj bi odlašali z nakupom šolskih potrebščin, če jih lahko kupite že danes?

Skiroji

Skiroji so navdušili že mnoge. To ne preseneča, saj so zaradi svoje majhnosti, relativno ugodne cene ter zadovoljivo visokih hitrosti, ki jih lahko dosegajo (v mislih imamo predvsem električne skiroje), zelo priročno prevozno sredstvo, še posebej v urbanih središčih. Pri Telekomu Slovenije vam je v programu zvestobe na voljo široka paleta kakovostnih in ugodnih skirojev.

 

V času pisanja tega članka so bili v ponudbi modeli Xiaomija, Robba in ECO speeda. Prodajni hit pri Telekomu Slovenije so skiroji Xiaomi PRO 2, City e-Cruiser Cobra in UrbanGlide UrbanRide 62S. Te skiroje vam vsekakor priporočamo.

Slušalke

V programu zvestobe lahko ta hip najdete tudi številne odlične slušalke. Veliko slušalk je brezžičnih, saj je poslušanje glasbe z njimi še bolj prijetno.

 

Če bi radi imeli brezžične slušalke, ki se jih vstavi v uho, bi bile lahko Applove AirPods Pro odlična izbira za vas. Tudi za Samsungove Galaxy Buds Pro verjamemo, da vas ne bi razočarale.

Tistim, ki vas ne moti, da so slušalke nekoliko večje, in ki še vedno želite brezžične slušalke, bi priporočili QuietComfort® 35 II priznanega podjetja BOSE. Vsekakor pa predlagamo, da si pogledate celotno ponudbo slušalk iz programa zvestobe.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
21. julij 2021
5722
21. julij 2021
Tehnik priporoča te izdelke