Tehnikov izbor izdelkov za otroke

Tehnik 3. november 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/tehnik-otroci-kavcic-okt20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije ne pozabljamo na otroke. V naši aktualni ponudbi imamo tako kar nekaj izdelkov, ki so jim namenjeni. Spodaj smo izpostavili pet tovrstnih izdelkov.

Vse izdelke za otroke, ki jih prodajamo, si lahko ogledate v naši E-trgovini – razdelek otroške igrače in oprema.

LEGO – v Zabaviščni pomol v Heartlake Cityju

Čeprav se danes otroška igra zelo pogosto izvaja pred takšnimi in drugačnimi zasloni, pa se je še vedno možno zelo lepo igrati tudi na druge načine. Na primer s kockami LEGO. Te so z nami že več desetletij in verjamemo, da bi se z njimi zelo radi igrali tudi vaši otroci. Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi številne pakete kock LEGO. Med drugim tudi paket Zabaviščni pomol v Heartlake Cityju.

 

Paket LEGO kock Zabaviščni pomol v Heartlake Cityju je sestavljen iz kar 1251 kosov. Otroci lahko sestavijo zabaviščni pomol, ki ima stojnico za prigrizke, kolo sreče, vrtiljak, prijavno točko in piratsko ladjo duhov. S tem paketom je zabava za otroke zagotovljena! Morda tudi za tiste, ki ste že nekoliko starejši in bi se radi vrnili v preteklost, ko ste se tudi sami igrali z kockami LEGO.

Vse kocke LEGO v naši ponudbi si lahko ogledate tukaj.

Avto na daljinsko vodenje Forever Buggy RC-300 s HD-kamero

Avto na daljinsko vodenje Forever Buggy RC-300 je tudi lahko zabavna igrača za otroke. Ta avto je nekoliko naprednejši od številnih drugih avtomobilov na daljinsko vodenje, saj ima dodano tudi kamero z ločljivostjo 720p.

 

Forever Buggy RC-300 doseže do 25 km/h. Dometa ima 50 metrov. Ima tudi velike gume, ki se dobro spopadajo s terenom, trpežne odbijače in še bi lahko naštevali. Več o njem preberite na našem spletnem mestu.

Na našem spletnem mestu pa lahko sicer najdete še nekatere druge zanimive avtomobile na daljinsko vodenje. Katere, lahko pogledate na teh straneh.

Otroški stolček za hranjenje Oribel CoCoon

Izpostavljamo tudi izdelek, ki v osnovi ni namenjen igri, in sicer otroški stolček za hranjenje Oribel CoCoon. Gre za super izdelek, ki je primeren za zelo majhne otroke.

 

Stolček Oribel CoCoon se lahko enostavno pretvori iz udobnega počivalnika v stol za hranjenje. In obratno. Omogoča nastavljanje višine in položaja naslona, kar je vsekakor dobrodošlo. Gre za odličen pripomoček za majhne otroke in njihove starše. Kupite ga lahko tudi prek našega spletnega mesta.

Prilagodljiv aktivnostni center Oribel Portaplay

Za zelo majhne otroke je primeren tudi prilagodljiv aktivnostni center Oribel Portaplay. V njem lahko majhni otroci počnejo več stvari in se ob tem razvijajo.

 

Aktivnostni center Oribel Portaplay pomaga razvijati otrokove motorične spretnosti, kognitivni razvoj in fino motoriko. Na njem se lahko nahaja več učnih igrač, lahko pa se ga enostavno spremeni tudi v igralno mizo.

Dobro pri tem aktivnostnem centru je tudi to, da ga je mogoče zložiti v le nekaj sekundah. V zloženem stanju tudi ne zavzema preveliko prostora, tako da se ga lahko shrani marsikje v domu.

Otroški gugalnik 4moms Mamaroo 4.0 Plush

Gugalniki za majhne otroke danes niso več nujno mehanski. Pri nas prodajamo sila zanimiv gugalnik 4moms Mamaroo 4.0 Plush, ki je elektronski. Ta gugalnik lahko z različnimi gibi otroka zaziba v spanec.

 

Upravljanje gibanja omenjenega gugalnika se lahko izvaja kar prek pametne naprave. Gugalnik 4moms Mamaroo 4.0 Plush je primeren za dojenčke, ki niso težji od devetih kilogramov.

Štiri izmed petih zgoraj izpostavljenih izdelkov (izjema je avto na daljinsko vodenje Forever Buggy RC-300) lahko kupite prek Programa zvestobe.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. november 2020
5443
3. november 2020
Tehnikov izbor izdelkov za otroke