Tehnikov izbor slušalk

Tehnik 25. september 2020 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/slusalke-kavcic-sept20-hero.jpg

Pri Tehniku smo se tokrat ozrli na trg slušalk in pogledali, kaj dobrega nam ponuja. Spodaj smo izpostavili pet slušalk, ki so ta hip na voljo. Vse se nam zdijo vredne nakupa in vse lahko kupite tudi pri Telekomu Slovenije.

Pa kar začnimo …

Samsung Galaxy Buds Live

Samsung je pred nekaj tedni predstavil sila zanimive brezžične slušalke po imenu Galaxy Buds Live. Kmalu po predstavitvi je slušalke ponudil tudi v prodaji. Sedaj jih lahko že kupite tudi pri nas.

 

Samsungove slušalke Galaxy Buds Live z obliko, ki spominja na fižol, zares izstopajo. Je pa dejstvo, da bi njihova zanimiva zunanjost hitro izgubila na vrednosti, če ne bi ponujale dobrega zvoka. No, Galaxy Buds Live pri zvoku ne razočarajo. Ta je pri njih kakovosten in pravi užitek je z njimi poslušati glasbo.

Galaxy Buds Live smo v času pisanja tega članka prodajali v več barvnih različicah, in sicer v mistično črni, mistično bronasti in mistično beli. Nam je še posebej pri srcu bela. Pa vam?

Apple AirPods Pro

Slušalke AirPods Pro bi lahko brez težav postavili ob bok slušalkam Galaxy Buds Live, saj gre za še ene odlične brezžične slušalke. Apple je v preteklosti ponudil že več odličnih brezžičnih slušalk, zato ne preseneča, da so tudi AirPod Pro takšne.

 

Slušalke Airpods Pro se lahko pohvalijo z odličnim zvokom in aktivnim odpravljanjem hrupa iz okolice. Poleg tega pa uporabniku omogočajo, da med uporabo sliši okolico. Povrh pa so še videti dobro. Več o njih preberite na našem spletnem mestu.

Apple AirPods

Slušalke AirPods Pro spadajo med dražje brezžične slušalke. So pa ta hip v prodaji še vedno Applove starejše brezžične slušalke AirPods, ki so občutno cenejše, toda kljub temu odlične. Če bi radi kakovostne brezžične slušalke za bolj dostopno ceno, vam te vsekakor priporočamo.

 

Slušalke AirPods imajo soroden dizajn tistemu pri AirPods Pro. Nudijo kakovosten zvok, možnost glasovnega upravljanja, kar 3 ure uporabe ob samo 15 minutah polnjenja in še bi lahko naštevali.

BOSE QuietComfort 35 II

BOSE velja že dolgo časa za kakovostnega proizvajalca avdioopreme. Kupcem med drugim ponuja odlične slušalke in vrhunske zvočnike. Nekaj teh slušalk in zvočnikov smo v času pisanja tega članka prodajali tudi pri Telekomu Slovenije. Med drugim brezžične slušalke QuietComfort 35 II, ki res navdušijo in vam jih priporočamo.

 

Slušalk QuietComfort 35 II se, za razliko od prej izpostavljenih slušalk, ne vstavi v uho. Kljub temu da gre tu za velike slušalke, pa je udobje dobro. Slušalke QuietComfort 35 II ponujajo vrhunski zvok. Tega nam pričarajo tudi ob pomoči odpravljanja hrupa.

Tudi QuietComfort 35 II spadajo v višji cenovni razred. A te slušalke svojo višjo ceno upravičujejo s kakovostjo. Kakšna je trenutno njihova cena pri nas, preverite na našem spletnem mestu.

Sony WH-1000XM3

Za konec bi omenili še odlične Sonyjeve brezžične slušalke WH-1000XM3, ki so lahko dobra alternativa QuietComfort 35 II proizvajalca BOSE.

 

Slušalke WH-1000XM3 nudijo edinstveno samodejno in prilagojeno odpravljanje šumov ter prilagojen zvok. Pri Tehniku smo nad njimi navdušeni.

Vse zgoraj izpostavljene slušalke lahko pri Telekomu Slovenije kupite prek Programa zvestobe, nekatere pa tudi izven njega.

Na tem mestu bi vas še povabili, da si na tej, tej in tej spletni povezavi ogledate našo celotno ponudbo slušalk.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. september 2020
5373
25. september 2020
Tehnikov izbor slušalk