To je Applova maska, ki jo bodo nosili zaposleni

Tehnik 5. oktober 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/apple-mask-kavcic-ok20-hero.jpg

Znani YouTuber Lewis Hilsenteger s kanala Unbox Therapy je v enem svojih zadnjih videov pokazal prav poseben izdelek. Pokazal je obrazno masko, ki jo je oblikovalo podjetje Apple. Torej masko, ki omejuje širjenje novega koronavirusa. To masko (pa še nekatere druge različice te maske) bodo, kot pravi, nosili Applovi zaposleni.

Kot pravi Hilsenteger, se omenjeno masko z vmesnimi pranji lahko nosi petkrat po maksimalno osem ur. Kot lahko vidimo v njegovem videu, se Applova maska v osnovi neprimerno bolje prilega človeškemu obrazu kot klasična kirurška. Hkrati se tudi dobro bori proti rosenju očal, kar Hilsenteger dokaže tudi s testom.

Priljubljeni YouTuber je obenem v videu pokazal še eno posebno plastično masko oziroma vizir, ki ga bodo, kot pravi, prav tako lahko nosili Applovi zaposleni. Tudi ta je zanimiv.

Apple je z novo masko še enkrat več dokazal, da mu gre oblikovanje izdelkov zares odlično od rok. Maska deluje bolj napredna kot klasične kirurške.

Video, v katerem Hilsenteger pokaže Applovo masko in vizir, si lahko ogledate spodaj. Proti koncu videa boste lahko videli tudi, kako so videti ovitki za nove iPhone. Youtuber tudi tem nameni nekaj pozornosti.

 

Vira: Youtube.com, Apple.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. oktober 2020
5383
5. oktober 2020
To je Applova maska, ki jo bodo nosili zaposleni