To je Googlov novi pametni zvočnik

Tehnik 22. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/google-novi-zvocniki-kavcic-sept20-hero.jpg

Novinar Roland Quandt je objavil fotografije in nekaj malega informacij v zvezi z Googlovim novim pametnim zvočnikom, ki bi utegnil biti vsak čas predstavljen. Kako točno se bo ta prihajajoči zvočnik imenoval, še ni jasno. Quandt ga je poimenoval Nest Audio, toda tudi sam ni prepričan, da mu bo res tako ime.

Kako je videti omenjeni pametni zvočnik, si lahko ogledate na tej povezavi (na fotografijah v tem članku je Nest Mini). Googlov novi zvočnik bo uporabnikom na voljo v dveh barvah. V zelo temno sivi in zelo svetlo sivi. Ima štiri lučke na sprednji strani. Na sploh pa je po našem mnenju videti lepo in ne preveč vpadljivo.

 

Quandt pravi, da je ta Googlov prihajajoči pametni zvočnik precej večji od Googlovega zvočnika Nest Mini in da ima naloženo asistentko Google Assistant. To, da ima asistentko Google Assistant, sicer ni nikakršno presenečenje, saj gre za Googlovo digitalno asistentko.

Google je nedavno sporočil, da bo 30. septembra predstavljal . Pričakujemo lahko, da nam bo tega dne predstavil omenjeni zvočnik, hkrati pa tudi novi Chromecast ter mobitela Pixel 4a 5G in Pixel 5.

Viri: Twitter.com, Winfuture.de, Blog.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. september 2020
5368
30. april 2021
To je Googlov novi pametni zvočnik