To so Huaweijeve nove slušalke FreeBuds Pro

Tehnik 9. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/freebudspro-kavcic-sept20-hero.jpg

Sodeč po pisanju novinarja in tviteraša Rolanda Quandta nam bo Huawei 10. septembra predstavil nove brezžične slušalke FreeBuds Pro. S temi slušalkami naj bi kitajski tehnološki gigant še zaostril konkurenco na že tako konkurenčnem trgu slušalk.

 

Quandt je na tej spletni povezavi objavil fotografije, ki razkrivajo, kako so omenjene slušalke videti (na fotografijah v tem članku so FreeBuds 3). Kot lahko vidimo, imajo FreeBuds Pro precej atraktivno obliko. Pričakujemo pa lahko, da so tudi v drugih pogledih dobre. Kot je razumeti Quandta, imajo skupaj tri mikrofone, aktivno odpravljanje hrupa in 52,5 mAh veliko baterijo (vsaka slušalka posebej). Vse kaže na to, da gre za slušalke višjega kakovostnega razreda.

Fotografije razkrivajo, da bodo FreeBuds Pro na voljo v črni, beli in srebrni barvi. Slušalke bodo na trgu, kot razkriva Quandt, v začetku oktobra.

Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo dvoje Huaweijevih slušalk. Modela FreeBuds 3 ter FreeBuds Lite. Več o njima lahko preberete na našem spletnem mestu. Gre za dobra modela, ki vam lahko že danes ponudita veliko glasbenih užitkov.

Vira: Twitter.com, Winfuture.cde.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. september 2020
5345
9. september 2020
To so Huaweijeve nove slušalke FreeBuds Pro