To so mobiteli, ki navdušujejo

Tehnik 30. januar 2018
/PublishingImages/note8-topmobiteli-hero.jpg

Kupujete nov mobitel? Spodaj smo za vas izpostavili štiri vrhunske mobitele, ki se jih ta trenutek izplača kupiti. Predstavili smo samo takšne modele, ki so višjega kakovostnega ranga in so zato posledično tudi nekoliko dražji.

Vsi izpostavljeni mobiteli so na voljo tudi pri Telekomu Slovenije. Našo celotno ponudbo pa lahko vidite na tem internetnem naslovu.

Galaxy Note8

 

Galaxy Note8 je eden izmed mobitelov, ki so najbolj zaznamovali leto 2017. Note osmica je res vrhunski in navdušuje v skoraj vseh pogledih, zato je izjemno dober nakup. Ima vrhunski 6,3-palčni AMOLED-zaslon z ločljivostjo 1.440 x 2.960 slikovnih točk, izjemno hiter 8-jedrni procesor Exynos z 2,3 + 1,7 GHz ter kot prvi Samsungov mobitel tudi dve kameri na zadnjem delu, ki se obneseta odlično, tako v bolj kot manj osvetljenem prostoru.

Note8 nudi tudi bralnik šarenice, pisalo S Pen ter izjemen dizajn. Brez dvoma je Galaxy Note8 ta hip eden izmed najboljših mobitelov.

iPhone X

 

Applovega paradnega mobitela iPhone X seveda ne smemo spregledati. Je resna konkurenca omenjenemu Galaxyju Note8. iPhone X navdušuje s svojim 5,8-palčnim zaslonom z ločljivostjo 1.125 x 2.436 slikovnih točk, ki zavzema skoraj celotno sprednjo stran. Zaslon pri iPhonu X je OLED (prvič pri mobitelih iPhone), tako da je slika na njem zares fenomenalna.

iPhone X nudi tudi izjemno hiter Applov procesor A11 Bionic, vrhunske kamere (dve zadaj in eno spredaj), tehnologijo za prepoznavo obraza in nenazadnje vrhunski dizajn. Žal pa iPhone X ni poceni. A kakovost je le redko poceni.

V30

 

V30 ta hip velja za enega izmed najboljših mobitelov, ki si jih lahko kupimo. Že res, da ta LG-jev mobitel ni tako priljubljen, kot sta iPhone X ali Galaxy Note8, a razlog za to ne tiči v slabši kakovosti, temveč v preslabem oglaševanju LG-ja. V30 ima zares kakovostno opremo: vrhunski 6-palčni zaslon z ločljivostjo 1.440 x 2.880 slikovnih točk, ki zavzema večji del sprednje površine, hitri procesor Snapdragon 835, zelo dobre kamere (zadaj ima dve, ki v navezi izdelujeta zelo široke posnetke), odličen zvok ter zelo solidno avtonomijo baterije.

Če kupujete nov mobitel, naj bo V30 v vašem ožjem izboru. Verjamemo, da nad njim ne boste razočarani.

Mate 10 Pro

 

Mate 10 Pro je še en mobitel, ki se ga ta hip izplača kupiti. Gre za res fantastičen izdelek, ki premika meje na področju pametnih mobitelov in vam ga vsekakor priporočamo.

Stvar, ki dela Mate 10 Pro posebnega, je umetna inteligenca. Ta namreč v mobitelu poganja številne procese in se odraža pri fotografiji, pri optimizaciji baterije in še kje. Mate 10 Pro sicer ponuja tudi izjemne kamere (zadaj ima dve in spredaj eno), prelep 6-palčni OLED-zaslon z ločljivostjo 1.080 x 2.160 slikovnih točk, procesor Kirin 970, možnost priklopa na monitor/televizor ter gigantsko baterijo s kapaciteto 4.000 mAh. Izjemen mobitel, ki brez težav konkurira vsem zgoraj naštetim.

Verjamemo, da če boste izbrali katerikoli mobitel od zgoraj naštetih, boste z njim zadovoljni. Gre za res same vrhunske naprave, ki jim ni para.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
30. januar 2018
3847
30. januar 2018
To so mobiteli, ki navdušujejo
iOS, Android