Tom Holland pomotoma razkril ime novega filma Spider-Man?

Tehnik 26. junij 2018
/PublishingImages/spiderman-jun18-hero.jpg

Filmi Spider-Man so bili vedno precej priljubljeni. Tudi za naslednji film iz te serije, ki ga lahko pričakujemo v kinematografih prihodnje leto, je že precej zanimanja. Sedaj smo v zvezi s tem filmom izvedeli tudi eno pomembno informacijo.

Igralec Tom Holland, ki je igral Spider-Mana v zadnjem filmu, je na svojem Instagram profilu objavil video, v katerem je razkril ime prihajajočega filma Spider-Man. Ta naj bi se imenoval Spider-Man Far From Home. Ime filma je Holland pokazal na svoji tablici. Ali ga je razkril namenoma ali pomotoma, pa presodite sami.

 

Video Toma Hollanda, v katerem je razkrito ime prihajajočega filma, si lahko pogledate na tej internetni povezavitej internetni povezavi. Morda ste ga nekateri tudi že videli. Igralec ima namreč na Instagramu že preko 10 milijonov uporabnikov. Zagotovo ga sledi tudi nekaj Slovencev.

Če so vam filmi Spider-Man všeč, si lahko kakšnega ogledate tudi prek naših videotek. Za le nekaj evrov si lahko izposodite filma The Amazing Spider-Man in The Amazing Spider-Man 2. V naših videotekah sicer lahko najdete več kot 10.000 vsebin (filmske hite, risanke, …). Verjamemo, da lahko v njih najdete nekaj za svoj okus.

Vir: instagram.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. junij 2018
4067
26. junij 2018
Tom Holland pomotoma razkril ime novega filma Spider-Man?