Trije super brskalniki za Android

Tehnik 20. april 2018
/PublishingImages/trije-brskalniki-android-hero.jpg

Za naše mobilne naprave obstaja kar nekaj različnih brskalnikov. Nekateri izmed njih so povprečni, nekateri pa so vrhunski. Spodaj vam predlagamo tri, ki se nam zdijo vrhunski. Vsi so na voljo tako za Android kot za iOS. Pri Tehniku smo jih preizkusili na Androidu, kjer so se odrezali odlično.

Dolphin Browser

Dolphin Browser) je morda komu še nepoznan brskalnik. Škoda, saj je vrhunski. Ta brskalnik ponuja na primer hitro odpiranje spletnih strani, zasebni Incognito način brskanja ter možnost odpiranja spletnih strani s pomočjo kretenj. Poleg tega nam Dolphin Browser ponuja nočni način brskanja in pa način brskanja, pri katerem vidimo odprte zavihke (podobno kot pri brskalnikih na osebnih računalnikih). V Dolphin Browserju lahko vklopimo tudi funkcionalnost, ki blokira slike na spletnih straneh, tako da privarčujemo pri podatkovni porabi. Brskalnik ima vgrajeno tudi funkcionalnost blokiranja oglasov na spletnih straneh, a to predlagamo, da ne vklopite, saj se zaradi nje brskalnik nenehno sesuva.

 

Google Chrome

Lahko bi rekli, da je brskalnik Google Chrome kralj med brskalniki na osebnih računalnikih. Ta brskalnik pa precej visoko kotira tudi na mobilnih napravah, kjer prav tako ni od muh. Na Androidu nam na primer ponuja funkcionalnost Touch to Search, s katero lahko hitro najdemo dodatne informacije o določenih besedah iz spletnih strani na iskalniku Google. Google Chrome nam na Androidu ponuja tudi zasebni Incognito način brskanja, dobro varnost, možnost odpiranja spletnih strani z glasom ter možnost prevajanja besed in stavkov prek vgrajenega Google Translate-a.

 

Opera

Čeprav sta nam Dolphin Browser in Google Chrome bolj všeč, bi vam vseeno priporočili tudi mobilno različico brskalnika Opera. Tudi ta dobro opravlja svoje delo. Med drugim nam ponuja lep uporabniški vmesnik, možnost brskanja v zasebnem načinu, možnost dodajanja bližnjic do spletnih strani na namizje ter posebno stran z novicami.

 

Vir: Google Play, Google Play.Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. april 2018
3985
20. april 2018
Trije super brskalniki za Android
Android