Tudi Samsung se je udeležil 10-letnega izziva

Tehnik 22. januar 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/samsung-10year-kavcic-jan19-hero.jpg

Samsung Nizozemska se je, kot smo izvedeli na spletni strani SamMobile, udeležil trenutno zelo popularnega 10-letnega izziva in pokazal sliko, na kateri sta njegov paradni mobitel pred desetimi leti - Galaxy S - ter skica njegovega naslednjega paradnega mobitela, ki bo prepogljiv. Ogledate si jo lahko na tej povezavi.

Samsung je prepogljivi mobitel, kot smo poročali, deloma pokazal v živo že pred tedni na konferenci Samsung Developer Conference 2018. Močno upamo, da ga bo v celoti pokazal kmalu. Upamo, da že 20. februarja, ko bo predstavil nove naprave. Tudi spletna stran SamMobile verjame, da bi lahko Samsungov prepogljivi mobitel v celoti videli 20. februarja.

 

Samsungovo februarsko predstavljanje naprav si bo mogoče ogledati tudi v živo prek spleta. Med drugim na spletni strani www.samsung.com.

Samsungov prepogljivi mobitel bo zagotovo eden izmed bolj obleganih mobitelov v trgovinah. Verjamemo tudi, da bo dobro prodajan, pa čeprav bo njegova cena verjetno precej visoka. Zanimivo, da Samsung sicer ni prvi proizvajalec, ki bo ponudil prepogljivi mobitel. Tovrsten mobitel je ponudilo že podjetje Royole Corporation. Je pa pričakovati, da bo Samsungov naprednejši. Samsung vendarle velja za precej eminentnejše ime v svetu mobilne telefonije kot Royole Corporation.

Viri: sammobile.com, instagram.com, samsungmobilepress.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. januar 2019
4404
23. januar 2019
Tudi Samsung se je udeležil 10-letnega izziva
Android