TViN: obvezna »oprema« za vse ljubitelje filmov in serij

Nina Križaj 11. oktober 2017
/PublishingImages/novclanek-tvin-hero.jpg

Za vsakega pravega filmofila ali poznavalca TV-serij se spodobi, da je za svoj priljubljeni hobi tudi primerno »opremljen«. Le tako lahko spremlja vse filmske novosti in sledi najbolj priljubljenim TV-serijam, pravi navdušenec pa bo najbrž potreboval še kaj več. Takrat bo edina prava izbira TViN, spletna in mobilna televizija, ki s svojimi naprednimi funkcijami omogoča popolno TV-izkušnjo. In kar je najboljše, kjerkoli in kadarkoli želite, saj je na voljo na vseh napravah – računalniku, tablici in mobitelu.

Moj Telekom 

Ste pripravljeni na napredno TV-izkušnjo? Preverimo, koliko »trikov« že poznate.

Spodaj smo vam pripravili nekaj vprašanj, na katera skušajte najprej odgovoriti sami. Če ne gre, berite dalje, saj imamo za vas kar nekaj uporabnih nasvetov. Po prebranem vam zagotavljamo, da boste postali ekspert v spremljanju najboljših filmov in serij in da boste znali v celoti izkoristiti vse prednosti TViN-a.

#1 Kako si zagotoviti, da vam nikoli več ne bodo zasedli televizorja?

Odgovor je preprostejši, kot si morda mislite. S TViN-om namreč sploh ne potrebujete več televizorja, saj v primeru, da so se na kavču zasidrali otroci z željo po risankah ali kakšen družinski član z zares slabim filmskim okusom, vi lahko mirno odidete za svojo drugo napravo, vklopite želeno vsebino in si jo ogledate. No, pa tudi če želite otroke le zamotiti, vam pride prav, saj ponuja pestro ponudbo otroških vsebin. Odličen je takrat, ko je domači televizor zaseden ali ko si zaželite točno določene vsebine, lahko pa ga spremljate tudi na primer na domačem vrtu, saj je na voljo tudi na tablici ali mobitelu.

 

#2 Kako vsakič, ko si zaželite gledati TV, tudi najti vsebino, ki vam bo všeč?

Nemogoče je, da bi ob ponudbi programov, ki so na voljo znotraj TViN-a, kdorkoli ostal hladen. Na njem namreč najdete več kot 100 TV-programov, ki so vam vedno na voljo (nabor programov je odvisen od vašega naročniškega razmerja). A naj vas ne skrbi, da bi se v tako zelo pestri ponudbi izgubili, saj TViN​nekaj dela opravi namesto vas. Na njem najdete pregleden TV-spored, TViN pa vam celo priporoča vaše najljubše vsebine glede na vaše predhodne izbire. Pri iskanju programa lahko izbirate tudi kategorije in tako filtrirate ponudbo (npr. izberete filmski, nacionalni, glasbeni program, risanke, šport …). Da sploh ne govorimo, kako ga obožujejo otroci, saj so jim vedno na voljo zabavne risanke, sinhronizirane v slovenščino.

#3 Kako si urediti urnik tako, da nikoli več ne boste zamudili svoje najljubše oddaje?

Ah, pozabite na urnik, kdo pa potrebuje še več organiziranja? TViN je tu zato, da vam omogoči več svobode, manj prilagajanja in večjo fleksibilnost. Z njim namreč niste več odvisni od TV-sporeda, saj lahko TV-oddaje pogledate za nazaj z možnostjo Ogled nazaj, in to kar do 7 dni, odvisno od vašega paketa. Z enim samim klikom je TV-vsebino mogoče ogledati v celoti, kadarkoli v roku enega tedna. Za oddaje, ki jih ne želite zamuditi, pa si lahko nastavite tudi opomnik, ki ga prejmete prek SMS-a ali e-pošte.

 

#4 Kako si ogledati največje hollywoodske uspešnice, tudi če se vam ne ljubi obiskati kinoteke?

Najbrž že sumite, in prav imate, tudi tu vam pomaga TViN. Znotraj aplikacije TViN vam je na voljo tudi DKino, ki največje hollywoodske uspešnice pripelje kar v udobje vašega doma. Prinaša velik izbor filmov, ki si jih lahko izposodite za 48 ur. Tako si lahko vsa družina za pol cene ene kinovstopnice ogleda najnovejši film ali risanko.

#5 Kako vedno in povsod dostopati do filmov, pa tudi glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov?

Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko prek TViN-a dostopate vedno in povsod, ko jih potrebujete, na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u, tudi ko niste doma. Prek TViN-a jih preprosto shranite v TViN Shrambo, varen prostor v oblaku, ki vam je na voljo kjerkoli in kadarkoli. Večina paketov nudi kar 5 GB brezplačnega prostora. Tistim, ki potrebujejo več prostora, pa so na voljo tudi ugodni dodatni zakupi. Vse vsebine, shranjene v TViN Shrambi, pa lahko delite tudi s prijatelji.

 

#6 In še dodatno vprašanje za nogometne navdušence: kako za prijatelje organizirati najboljši športni dogodek?

Ne potrebujete veliko, le dobro hrano in pijačo, dobre prijatelje ter seveda TV-program, ki bo prenašal želeno tekmo. Tudi v sezoni 2017/18 boste lahko vse tekme Prve lige Telekoma Slovenije spremljali prek aplikacije TViN, prav tako pa na programskem mestu 501 televizije Telekoma Slovenije. Na voljo so prenosi v živo in arhiv preteklih tekem, razdeljen po krogih. Prva slovenska nogometna liga Telekom Slovenije je za vse navijače največjih slovenskih klubov ponovno dostopna v celoti.

 

TViN – za udobnejše in bolj fleksibilno spremljanje priljubljenih vsebin

Torej, povzemimo, zakaj je TViN nepogrešljiv pripomoček za vse ljubitelje televizije in v čem je njegovo bistvo. TViN je edina televizija, ki jo lahko gledate vedno in povsod v Sloveniji, saj jo lahko uporabljate na vseh zaslonih – na računalniku, kot aplikacijo pa tudi na tablici ali mobitelu. Doma, na vikendu, na obisku ali med postankom na poti vam tako omogoča dostop do številnih priljubljenih TV- programov, poleg njih pa lahko pobrskate tudi po bogato založeni videoteki. Ponuja mnogo naprednih funkcij, ki jih boste zagotovo s pridom uporabljali.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom mobilnih storitev in/ali fiksnih storitev Telekoma Slovenije. Prijavite se z e-naslovom in geslom, ki ju uporabljate za dostop do Mojega Telekoma. Kot aplikacija za mobitele in tablice je na voljo v spletnih trgovinah Google Play in Applestore/iTunes, če ga želite spremljati na računalniku, pa obiščite spletno povezavo TViN.si.

Več informacij o TVIN-u:

Moj Telekom: aplikacija, s katero sami urejate nastavitve TV-programov, interneta in telefonije

Moj Telekom: nadzirajte stroške naročnine in paket prilagodite svojim željam

Moj Telekom: upravljajte, nadzirajte, pregledujte in pridobite ugodnosti – vse na enem mestu

Moj Telekom: Kje preveriti, koliko interneta imate na voljo v tujini

Moj Telekom: Ups, doma pozabili mobitel? Nič hudega, imamo zelo praktično rešitev.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. oktober 2017
3686
11. oktober 2017
TViN: obvezna »oprema« za vse ljubitelje filmov in serij
iOS, Android