TViN sedaj tudi na Windows Phone

Tehnik 22. januar 2014
/PublishingImages/TViN-wp-hero.jpg

Aplikacija TViN, ki omogoča ogled televizijskega programa v živo, vseh tekem Lige prvakov, preprost dostop do Shrambe in veliko več, je sedaj na voljo tudi uporabnikom mobitelov z operacijskim sistemom Windows Phone.

TViN je storitev Telekoma Slovenije, ki v prvi vrsti omogoča ogled televizijskega programa prek različnih načinov dostopa. Tako je TViN na voljo prek spletnih brskalnikov na računalnikih z operacijskimi sistemi Windows in Mac OS X ter prek mobilnih aplikacij na tablicah in pametnih mobitelih z operacijskimi sistemi Android, iOS in zdaj tudi Windows Phone 8.

Na prvi strani aplikacije uporabnika pozdravi izpostavljena vsebina enega od mnogih privlačnih televizijskih programov, pod njo pa so štiri kategorije: TV v živo, Liga prvakov, TV spored in Shramba.

 

Televizija

Naročniki SiOL TV si lahko ogledajo izbor programov, ki jih imajo naročene v sklopu svojega paketa, vsi ostali uporabniki pa TV Slovenija 1 in 2 ter Planet TV. Naročnikom SiOL TV so med drugim na voljo številni programi z dokumentarnimi vsebinami (Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet), zabavnimi (Fox Life, Kanal A, Pop tv, Pop kino), športnimi (Šport TV, Eurosport), cela paleta MTV-jev in pester nabor otroških programov, od Minimaxa do Pop OTO.

A televizija v živo je le del storitve TViN. Uporabniki si lahko nastavijo tudi opomnike za svoje najljubše oddaje in celo vklopijo snemanje na svojem SiOL BOX-u. TV spored, ki je na voljo tudi brez prijave, je eden najbolj obsežnih in podrobnih napovednikov televizijskih programov, ki so na voljo slovenskim uporabnikom.

Liga prvakov

Najboljše evropske nogometne ekipe se v sklopu Lige prvakov teden za tednom srečujejo na igrišču in včasih se je skoraj nemogoče odločiti, katero tekmo gledati. Z naročnino na paket Nogomet v sklopu storitev SiOL TV ali posebne akcije v sklopu naročnine na Mobilni Internet, si je mogoče ogledati prav vse tekme. Tako si lahko na TViN-u ogledate vse tekme sezone, v živo ali arhivske posnetke, s slovenskimi komentatorji. V kolikor se ne morete odločiti, katero tekmo gledati v živo, lahko gledate celo dve hkrati, eno na televizorju, drugo pa na pametnem mobitelu ali tablici prek TViN-a. Več o Ligi prvakov na TViN-u si lahko preberete tukaj (http://tehnik.telekom.si/aplikacije/siol-tvin-zdaj-s-celo-uefa-ligo-prvakov), več o storitvi Nogomet Telekoma Slovenije tukaj (http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/televizija/nogomet) in več o sami Ligi prvakov tukaj (http://www.uefa.com/uefachampionsleague/).

Shramba

Kot pove že ime, Shramba ponuja možnost shranjevanja, natančneje datotek v oblaku Telekoma Slovenije. Gre za povsem primerljivo storitev z Dropboxom in Google Drive, a s to prednostjo, da so strežniki nameščeni v Sloveniji, zaradi česar je dostop hitrejši. Več o Shrambi si lahko preberete tukaj (http://tehnik.telekom.si/aplikacije/prenovljen-tvin-s-polno-shrambo-dobrot), več o različnih paketih kapacitet za Shrambo, ki so na voljo uporabnikom storitev Telekoma Slovenije, pa je na voljo v sklopu ponudbe Telekoma Slovenije (http://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/paketi/vsi-paketi).

Na Windows Phone se TViN obnese enako kot na Androidu in iOS, med preizkušanjem na Nokii Lumia 920 pa smo opazili tudi izjemno hitrost in odzivnost, čeprav Lumia 920 dobro leto po predstavitvi ne sodi med najnovejše naprave.

Aplikacija TViN za Windows Phone je v trgovini Windows Phone na voljo brezplačno. Aplikaciji za naprave z operacijskima sistemoma Android in iOS pa sta brezplačno na voljo v trgovinah Google Play oziroma App Store.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. januar 2014
1945
8. september 2014
TViN sedaj tudi na Windows Phone
Windows Phone 8