Uporabniki konzol PlayStation dobili štiri brezplačne igre

Tehnik 17. april 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/playstation-kavcic-apr20-hero.jpg

Če si lastite katero izmed novejših konzol PlayStation, boste verjetno veseli informacije, da je Sony Interactive Entertainment zanje ponudil štiri brezplačne igre. Gre sicer za igre nekoliko starejšega datuma. Vseeno pa so vse kakovostne in se jih izplača igrati še danes.

Igre, ki jih Sony Interactive Entertainment ponuja brezplačno, so igre iz kolekcije Uncharted: The Nathan Drake Collection, torej gre za igre Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves in Uncharted 3: Drake’s Deception, ter igra Journey.

 

Omenjene igre ponuja Sony Interactive Entertainment v sklopu pobude Play At Home, prek katere se bo tudi ponujalo pomoč za razvijalce iger v teh težkih časih. Brezplačno bodo na voljo do 5. maja. Oziroma če smo natančnejši, v Sloveniji jih bo mogoče dobiti brezplačno do zgodnjega jutra 6. maja.

Vse štiri brezplačne igre so avanturistične narave. Vse so bile s strani igričarjev zelo dobro sprejete. Vsekakor priporočamo, da si jih snamete in jih preizkusite, če jih še niste. Sedaj, ko se moramo karseda veliko zadrževati doma, je idealen čas za to.

Vira: Blog.us.playstation.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. april 2020
5137
17. april 2020
Uporabniki konzol PlayStation dobili štiri brezplačne igre