Uživajte v NEO Igrah skupaj s prijatelji

Tehnik 22. julij 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/neo-multi-kavcic-jul21-hero.jpg

V sklopu NEO Igre lahko najdete široko paleto videoiger. Med drugim lahko najdete tudi večigralske, katerim se bomo posvetili v tem članku. Spodaj bomo izpostavili zanimive večigralske igre, hkrati pa vam bomo večigralstvo tudi na kratko predstavili.

Večigralstvo pri NEO Igrah

Kaj sploh je večigralstvo? To je skupinsko igranje videoiger. Večigralske videoigre nam omogočajo, da jih igramo hkrati še kom drugim. Bodisi s kom poznanim bodisi z neznancem.

Videoigre lahko igramo večigralsko na primer tako, da se priklopimo na nek javni strežnik in jih nato igramo prek njega z drugimi igričarji. Pogosto takšno igranje poteka na daljavo in z nepoznanimi ljudmi. Lahko pa jih večigralsko igramo tudi lokalno. Pri takšnem načinu igranja jih navadno igramo s poznanimi ljudmi, v istem prostoru.

NEO Igre zaenkrat omogočajo lokalno večigralsko igranje. To izgleda tako, da so igralci na enem NEO Smartboxu. Za lokalno večigralsko igranje potrebujete namenski razdelilnik oziroma USB-vozlišče (na primer tega), na katerega nato priklopite dodatne igralne ploščke.

NEO Igre podpirajo različne igralne ploščke. Med drugim tudi Xboxovega in PlayStationovega. S ploščkom, ki ste ga vajeni že od prej, verjamemo, igrate bolje.

Dodatne igralne ploščke je mogoče dodati v NEO Igre takole:

1. Najprej je treba kupiti omenjeni namenski razdelilnik oziroma USB-vozlišče.

 

2. Nato povezati z NEO Smartboxom.

3. Na USB-vozlišče je nato treba dodati USB-sprejemnike igralnih ploščkov.

 

4. Nato se je treba prijaviti v svoj profil NEO.

 

5. Postopek dodajanja je s tem končan. Zabava v večigralskem načinu se lahko začne!

 

Število igralcev je pri NEO Igrah omejeno. Nekatere igre lahko igrate v dvoje, pri nekaterih pa lahko k igranju povabite še tri osebe.

Večigralske igre

Spodaj so opisane videoigre, ki jih lahko v NEO Igrah igrate v večigralskem načinu.

Spike Volleyball (šport, simulacija)

Slovenski odbojkarji so s svojimi uspehi v zadnjih letih zagotovo povečali zanimanje za odbojko pri nas. Če je tudi vam ta šport všeč, preizkusite videoigro Spike Volleyball. To igro lahko igrate do štirje igralci. Zaradi tega je lahko odličen izbor, ko si zaželite skupinsko zabavo.

 

F1 Race Stars (šport)

F1 Race Stars je zanimiva videoigra, v kateri prevzamemo nadzor nad dirkalnikom in ga poizkušamo pripeljati do zmage. Igrajo jo lahko do štirje igralci. Pokažite svojim prijateljem, kdo je glavni na dirkalnih stezah.

 

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures in LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues (akcija, pustolovščina)

Ti dve igri sta lahko odličen izbor za tiste, ki so vam všeč bodisi kocke LEGO bodisi franšiza Indiana Jones. Vsako od teh iger lahko naenkrat igrata do dva igralca. Dvojna zabava!

 
 

LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game (akcija, pustolovščina)

Igra LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game je podobna omenjenima igrama o Indiani Jonesu. Tudi to je mogoče igrati v dvoje.

 

Dino Dini's Kick Off (šport)

Dino Dini's Kick Off je nogometna videoigra, ki ne ponuja ravno vrhunske grafike. Ali pa igralnosti, ki bi do potankosti simulirala igro nogometa. Je pa kljub temu izredno zabavna videoigra. Predvsem zato, ker jo lahko igramo tudi v večigralskem načinu (igrata jo lahko dva igralca).

 

Chariot (akcija)

Chariot je igra, ki od igralcev zahteva spretnost in premišljene poteze. S svojim kooperativnim načinom je lahko odličen izbor, če iščemo igro, ki bi jo radi igrali v dvoje.

 

GRIP Combat Racing (šport)

GRIP Combat Racing je arkadna dirkaška igra. Ponuja izjemne hitrosti. Pa tudi kar nekaj streljanja. Igrajo jo lahko štirje igralci.

 

Super Dungeon Bros (akcija)

Super Dungeon Bros je še ena igra za štiri igralce. V tej igri, ki ima rokerski pridih, boste deležni odlične akcije. Verjamemo, da vam v njej ne bo dolgčas. Še posebej, če jo boste igrali še s kom.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
22. julij 2021
5723
22. julij 2021
Uživajte v NEO Igrah skupaj s prijatelji