V aplikaciji YouTube lahko sedaj bolj elegantno prevrtite predvajani video naprej ali nazaj

Tehnik 9. februar 2017
/PublishingImages/youtube-prevrtavanje-hero.jpg

V aplikaciji YouTube se je pred tedni pojavila precej uporabna novost, in sicer možnost hitrega prevrtavanja videa za 10, 20, 30 in več sekund naprej oziroma nazaj. Žal je bila ta novost sprva na voljo samo nekaterim uporabnikom te aplikacije, sedaj pa je, kot vse kaže, na voljo vsem, saj je uradno zabeležena na tržnicah Google Play in App Store.

Prevrtavanje videov v aplikaciji YouTube, za 10, 20, 30 ali 40 sekund naprej ali nazaj je sila preprosto. Če s prstom hitro dvakrat pritisnemo na levo polovico predvajanega videa, se ta prevrti za 10 sekund nazaj, če pa pritisnemo dvakrat hitro na desno polovico videa, pa se prevrti za 10 sekund naprej. Če štirikrat hitro pritisnemo levo ali desno se video prevrti za 20 sekund, če šestkrat se prevrti za 30 sekund ...

 

Videe je tako mogoče prevrteti naprej ali nazaj ne glede na to, ali so predvajani v celozaslonskem načinu ali v načinu, ki zavzema samo del zaslona.

Ob preizkusu pri Tehniku je novi način prevrtavanja videov v aplikaciji YouTube deloval brez težav. Če pri vas ne deluje, najprej preverite, ali imate naloženo najnovejšo različico aplikacije.

Vira: YouTube v Google Play , YouTube v iTunes

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. februar 2017
3335
9. februar 2017
V aplikaciji YouTube lahko sedaj bolj elegantno prevrtite predvajani video naprej ali nazaj