V Avstraliji so odprli prvo Android trgovino na svetu

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/androidland-7.jpeg

Združite se vsi Android navdušenci Slovenije in hitro kupite letalsko karto do Melbourna v Avstraliji. Zakaj? Zato, ker so tam odprli prvo trgovino na svetu, ki je posvečena samo Androidu. Tako je, v tisti trgovini ne boš našel/a drugega kot Android mobitele in tablice. Avstralski mobilni operater Telstra je s pomočjo Googla in drugih, ustvaril ultimativno trgovino, v kateri Android izkušnja pride še bolj do izraza.

Ne misli, da so ustvarili samo prostor v katerem je na tisoče različnih Android telefonov, ne, ne. Trgovino jim je uspelo obleči v tipične Android barve s prikupnimi velikimi Android možiclji. Obiskovalcem je na voljo tudi poseben oddelek "vesoljska ladja", v kateri je simulator letenja preko letenja s storitvijo Google Earth.

Še posebej pa mi je všeč ogromen zaslon, na katerem lahko igraš priljubljeno igro Angry Birds. Seveda so kupci povabljeni tudi pod drevo s piksli, kjer lahko preizkušajo različne Android mobilne naprave proizvajalcev, kot so HTC, LG, Samsung, ... Predlagam, da si ogledaš spodnji video in postaneš očaran/a.

Vir: The Next Web
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
930
24. september 2013
V Avstraliji so odprli prvo Android trgovino na svetu
Android