V novo šolsko leto s temi izdelki

Tehnik 26. avgust 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/novo-solsko-kavcic-avg21-hero.jpg

Ne manjka več veliko in začelo se bo novo šolsko leto. Ste se starši šoloobveznih otrok in učenci že pripravili nanj ter kupili potrebne šolske potrebščine? Pri Telekomu Slovenije lahko kupite številne izdelke, ki pridejo prav v prihajajočem šolskem letu. Spodaj vam jih nekaj razkrijemo.

Spodaj omenjene izdelke lahko zelo hitro in enostavno kupite v E-trgovini Telekoma Slovenije. Številne izmed njih tudi na obroke.

Naj bo prihajajoče šolsko leto najlepše doslej! Predvsem pa naj bo lepše, kot je bilo lansko.

Šolske torbe

Ker šolarji šolske torbe zelo pogosto uporabljajo, je pomembno, da imajo takšne, ki so dobre. Torej takšne, ki so funkcionalne, prijetne za nošenje in so jim nenazadnje tudi vizualno všeč. Pri Telekomu Slovenije vam je na voljo kar nekaj dobrih šolskih torb. Prepričani smo, da lahko v ponudbi najdete kakšno za svojega otroka oziroma zase.

 

V ponudbi Telekoma Slovenije lahko najdete šolske torbe z različnimi motivi. Takšne, ki so z motivi, ki bodo všeč deklicam, pa tudi takšne z motivi, ki bodo všeč dečkom. Pa tudi takšne z nevtralnimi motivi. Torbe iz ponudbe Telekoma Slovenije so vam ta hip na voljo po zelo ugodnih (znižanih) cenah. Je pa treba z nakupom pohiteti, saj so znižane cene le do 31. 8. 2021, hkrati pa so zaloge omejene.

Vse šolske torbe pri Telekomu Slovenije.

Ergonomski stoli

Šolarji doma veliko časa presedijo, zato je priporočljivo, da uporabljajo kakovosten stol. Pri Telekomu Slovenije je zanje (kot tudi za drugo populacijo) ta hip na voljo več odličnih ergonomskih stolov. Verjamemo, da je z njimi lahko učenje prijetnejše.

 

Cenovni razpon ergonomskih stolov, ki so na voljo pri Telekomu Slovenije, je precej velik. Tako lahko uporabnik lažje najde takšnega, ki je primeren njegovi denarnici.

Vsi ergonomski stoli pri Telekomu Slovenije.

Slušalke

Slušalke so še en pripomoček, ki lahko šolarjem pride prav. Na primer za videokonference prek Zooma ali pa poslušanje pomirjujoče glasbe med učenjem. Pri Telekomu Slovenije je ta hip v ponudbi kar nekaj slušalk, ki bi utegnile zanimati šolarje.

 

V ponudbi so slušalke, ki imajo dodan mikrofon, pa tudi takšne, ki so brez njega. Šolarjem seveda priporočamo takšne, ki imajo dodan mikrofon.

Slušalke pri Telekomu Slovenije, ki bi utegnile biti zanimive za šolarje.

Spletne kamere

Lansko šolsko leto je bilo zaradi pandemije res posebno. Namesto, da bi bili šolarji v šolah, je njihov pouk potekal na daljavo. Prek kamer. Kamere so tako postale nuja. Ali bodo tudi letos, bomo še videli. Pri Telekomu Slovenije vam je sicer na voljo več spletnih kamer, ki bi lahko v primeru vnovičnega šolanja na daljavo prišle prav.

 

V času pisanja tega članka so bile v ponudbi spletne kamere različnih proizvajalcev. Od Trusta (med drugim Tyro Full HD 23637, ki je prodajni hit), Festine, MANHATTNA do Xiaomija.

Vse spletne kamere pri Telekomu Slovenije.

Zunanji diski

Šolarjem lahko zelo prav pridejo tudi zunanji diski, saj lahko na njih shranjujejo takšne in drugačne šolske datoteke. Pa ne samo njih. Zaradi vse večjih kapacitet tovrstnih diskov lahko na njih shranjujejo še kakšne druge datoteke. Na primer videoposnetke in fotografije, ki so jih posneli z mobitelom. Tako jih imajo za vsak slučaj shranjene na dodatni lokaciji.

 

Pri Telekomu Slovenije vam je na voljo več kakovostnih zunanjih diskov, tako klasični kot tudi zelo hitri SSD. Prodajni hit ta hip je Western Digitalov z zgornje fotografije, ki ima kar 1 TB kapacitete in atraktiven dizajn.

Vsi zunanji diski pri Telekomu Slovenije.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
26. avgust 2021
5754
26. avgust 2021
V novo šolsko leto s temi izdelki