V ponedeljek se v TSstartup začenja nova sezona Mobile Monday

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/TSstartup-napis.jpg

Mobile Monday se ponovno vrača, tokrat na novi lokaciji. Ta ponedeljek se dobimo v prostorih TSstartup na Vojkovi cesti 45 v Ljubljani za pogovor o raznih temah, ki so zanimive predvsem za mobilne razvijalce. V pospeševalniku TSstartup se nam sicer obetajo tudi drugi dogodki, ki bodo zanimivi tako za razvijalce kot za podjetnike.

TSstartup gosti Mobile Monday

MobileMonday Slovenija

V ponedeljek, 29. oktobra, bo novo sezono Mobile Monday ob 19.00 otvoril Roman Verhovšek, ki nam bo na kratko predstavil BlackBerry 10 in pripadajoča razvojna orodja. Razvoj za BlackBerry pri nas sicer ni zelo razširjen, vendar nova različica tega operacijskega sistema prinaša marsikatere zanimive novosti. Zato se ti splača iz prve roke izvedeti več o tem, kakšne načrte ima za to platformo kanadsko podjetje RIM.

Za tem nam bo Matic Bitenc razkril trike iz prakse, ki ti lahko pomagajo pri pozicioniranju in promociji mobilne aplikacije vse večji množici aplikacijskih trgovin. Prvi dogodek sezone bo zaključil Marko Savić z bolj poslovno obarvanim predavanjem o tem, kako prodorne organizacije dosegajo vrednost. Seveda na bo za tem manjkala tudi priložnost za klepet s predavatelji in ostalimi udeleženci.

Več o dogodku lahko izveš na uradni spletni strani ali na Facebook strani dogodka, kjer potrdiš tudi svojo udeležbo.

Prihajajoči dogodki TSstartup

Napis pred hišo TSstartup

Dan kasneje, v torek, 30. oktobra, lahko ob 15.00 obiščeš tudi predavanje Pragmatičen razvoj strežniške (backend) programske opreme v startupu - pripovedi iz okopov, ki ga bo pripravil Luka Birsa, tehnični direktor podjetja Visionect. Podroben opis najdeš na strani TSstartup, svoje mesto pa si lahko zagotoviš s prijavo na strani Eventbrite.

V prihodnjih tednih se bodo v prostorih pospeševalnika TSstartup na Vojkovi cesti 45 v Ljubljani odvijali še drugi dogodki, zato te vabimo, da na spletni strani TSstartup redno spremljaš stran z napovedniki. Na strani bodo sicer kmalu objavljeni tudi posnetki preteklih predavanj, ki pokrivajo tako tehnološko kot poslovno zanimive teme. Seveda pa lahko ob osebni udeležbi predavanj v živo poklepetaš še z ekipami TSstartup in izkušenimi predavatelji.

Se vidimo torej v hiši TSstartup!

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
421
24. september 2013
V ponedeljek se v TSstartup začenja nova sezona Mobile Monday