V septembru se bo odvijal veliki VR-dogodek

Tehnik 7. junij 2018
/PublishingImages/OculusConnect-jun18-hero.jpg

Podjetje Oculus VR, ki velja za eno izmed glavnih podjetij na področju virtualne resničnosti, je najavilo, da bo letošnjega 26. in 27. septembra imelo v San Jose McEnery Convention Centru nov dogodek Oculus Connect.

Na omenjenem dogodku bo podjetje Oculus VR proslavilo zadnjih pet let dogajanja na področju virtualne resničnosti. Pričakujemo pa lahko tudi, da bo napovedalo kakšne stvari, ki so povezane z virtualno resničnostjo in jih bomo videli v prihodnosti.

 

Podrobnosti v zvezi s programom, nastopajočimi in še čim povezanim z dogodkom Oculus Connect lahko pričakujemo v prihodnjih mesecih.

Če vas virtualna resničnost zanima in je še niste preizkusili, je sedaj najboljši čas za to, da jo preizkusite, saj toliko VR-vsebin in VR-očal, kot je na voljo sedaj, ni bilo še nikoli. Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo več VR-očal, s katerimi lahko skočite v svet virtualne resničnosti. Našo ponudbo VR-očal si lahko ogledate na tem internetnem naslovu. Vsa očala, ki jih ponujamo, so cenovno zelo dostopna.

Vira: oculus.com, newsroom.fb.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. junij 2018
4048
7. junij 2018
V septembru se bo odvijal veliki VR-dogodek