V storitvi Google Photos bomo pomembne slike lahko tudi označevali

Tehnik 24. maj 2018
/PublishingImages/g-photos-maj18-hero.jpg

Storitev Google Photos bo kmalu še boljša. V njej si bomo po novem lahko označevali pomembne slike. Vse označene slike bodo nato združene v posebni mapi in prek te mape si jih bomo lahko tudi ogledovali.

Kako bo možno označiti pomembne slike in kje bodo nato te slike zbrane, lahko vidite v krajšem videoposnetku, ki ga je Google objavil na svojem profilu Twitter za Google Photos.

 

Google novo funkcionalnost pokaže samo v mobilni aplikaciji Google Photos. Za zdaj nimamo informacij o tem, ali bo ta funkcionalnost na voljo tudi v spletni storitvi Google Photos. Verjamemo pa, da bo.

Google je servis Google Photos predstavil pred tremi leti. Med uporabniki se je dobro prijel, kar pa niti ne preseneča, saj je še kako uporaben. Na enem mestu združuje vse naše posnetke, ki jih naredimo. Nudi tudi sinhronizacijo z napravami, obenem pa ponuja tudi napreden iskalnik. Če v njegov iskalnik vtipkamo na primer 'nogomet' oziroma 'football' nam bo prikazal posnetke, na katerih je nogomet. Seveda, če imamo nogometne posnetke shranjene v njem.

Vira: twitter.com, blog.google.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. maj 2018
4031
24. maj 2018
V storitvi Google Photos bomo pomembne slike lahko tudi označevali