Videi dvigujejo temperaturo pred izidom nove igre Call of Duty

Tehnik 27. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/call-dutty-kavcic-sept19-hero.jpg

Ljubitelji prvoosebnih strelskih iger bodo kmalu dobili novo dozo akcije. Prihaja namreč nova igra franšize Call of Duty, ki je imenovana Call of Duty: Modern Warfare. Razvijalci te igre nas v zadnjih tednih pridno zalagajo z napovedniki oziroma videi, ki najavljajo prihod igre. Če si teh videov še niste ogledali in ste obenem ljubitelji iger Call of Duty, je sedaj skrajni čas, da si jih ogledate.

Spodaj jih nekaj objavljamo. Verjamemo, da vas bodo prepričali. Vse uradne videe v zvezi s Call of Duty: Modern Warfare si lahko ogledate na tej spletni povezavi.

 
 
 

Igra Call of Duty: Modern Warfare, ki bo igričarja postavila na bojišča na različnih koncih sveta, bo uradno izšla 25. oktobra. Je pa že sedaj na voljo njena beta različica.

Če še niste vedeli, pri Telekomu Slovenije prodajamo konzole, pripomočke za igranje in videoigre. V času pisanja tega članka smo imeli v prodaji na primer konzolo PlayStation 4 v kombinaciji z igro FIFA 20. Našo ponudbo igričarsko usmerjenih izdelkov si lahko ogledate tukaj in tukaj.

Vira: press.activision.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. september 2019
4854
27. september 2019
Videi dvigujejo temperaturo pred izidom nove igre Call of Duty