Video vodič: Kako najhitreje do novih aplikacij v Google Playu

Nina Križaj 20. april 2017
/PublishingImages/placilo-google-play-vodic-hero.jpg

Pred kratkim nas je razveselila novost pri nakupovanju v Google Playu, največji digitalni trgovini z uporabnimi mobilnimi aplikacijami, igrami, filmi in glasbo. To je zdaj za naročnike Telekoma Slovenije še hitrejše in enostavnejše, poleg tega pa tudi bolj varno. Za vas pa smo pripravili tudi video vodič, ki vas popelje skozi vse korake novega načina nakupovanja.


Kaj potrebujete za hiter nakup v trgovini Google Play?

Naj vas spomnimo: novost je v tem, da za nakup v trgovini Google Play ne potrebujete več kreditne kartice, temveč svoje nakupe poravnate enkrat mesečno kar na računu za storitve Telekoma Slovenije. Pogoj je, da ste naročnik telekomunikacijskih storitev Telekoma Slovenije, ki vam bo konec meseca nakupe zaračunal na rednem računu. Uporaba storitve je brezplačna. Več o storitvi lahko najdete v tem članku ali si preberite najpogostejša vprašanja in odgovore.


Oglejte si video vodič in nakupovanje se lahko začne

Vabljeni k ogledu video vodiča, ki prikazuje, kako na svoji napravi kot privzeto nastavite plačevanje vsebin prek računa Telekoma Slovenije. Zdaj kreditno kartico lahko pospravite v žep, mi pa vam želimo veliko užitkov pri nakupovanju novih digitalnih vsebin.

 

Vir: Telekom.si.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. april 2017
3412
20. april 2017
Video vodič: Kako najhitreje do novih aplikacij v Google Playu
iOS, Android