Videospot za skladbo Despacito na YouTubu podrl nov rekord

Tehnik 10. april 2018
/PublishingImages/despacito-5mrd-april18-hero.jpg

Videospot za skladbo Despacito, ki jo izvajata Luis Fonsi in Daddy Yankee, že vseskozi podira rekord za rekordom. V zadnjih dnevih je podrl še enega. Postal je prvi video, ki je na YouTubu presegel 5 milijard ogledov.

 

Najbližji zasledovalci zaostajajo precej. Videi oziroma videospoti za skladbe See You Again (Wiz Khalifa in Charlie Puth), Shape of You (Ed Sheeran) in Gangnam Style (Psy), ki so po številu ogledov na YouTubu na drugem, tretjem in četrtem mestu, so imeli v času pisanja te novice od 3,1 do 3,5 milijarde ogledov. Torej, občutno manj kot Despacito.

Videospot za skladbo Despacito je 5 milijard ogledov na YouTubu dosegel v dobrem letu dni. Na YouTube je bil namreč naložen v sredini lanskega januarja. Ker je torej še relativno mlad, lahko pričakujemo, da bo po številu ogledov dosegel še kakšen pomemben mejnik. Na primer 6 ali 7 milijard ogledov.

Naj na tem mestu izkoristimo priložnost in povemo, da se na YouTubu nahajamo tudi mi. Naš kanal najdete na tej povezavi. Vabljeni, da se nanj naročite!

Vira: twitter.com, blog.google.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
10. april 2018
3970
10. april 2018
Videospot za skladbo Despacito na YouTubu podrl nov rekord