Vrhunska videoigra Red Dead Redemption 2 pride na PC-je novembra

Tehnik 11. oktober 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/red-dead-kavcic-okt19-hero.jpg

Videoigra Red Dead Redemtpion 2, ki je požela precej pohval s strani igričarjev, je vse od izida oktobra lani na voljo samo za PlayStation 4 in Xbox One. Se bo pa to kmalu spremenilo. Založnik te igre, Rockstar Games, je namreč na Twitterju sporočil, da bo igra 5. novembra prišla še na osebne računalnike.

Igra je torej potrebovala več kot eno leto, da je prišla na osebne računalnike. Kljub temu verjamemo, da bo k nakupu pritegnila ogromno igričarjev. Tako dolg časovni zamik sicer pri Rockstar Games ni nekaj novega. Spomnimo se izjemno uspešne igre Grand theft Auto V. Tudi ta je bila najprej na voljo samo na konzolah, na osebne računalnike pa je prišla občutno pozneje.

 

Rockstar Games je obenem še najavil, da bo videoigra Red Dead Redeption 2 novembra na voljo tudi na Googlovi novi platformi Stadia.

Pri Telekomu Slovenije vam ta hip ponujamo nekaj videoiger. Med drugim lahko pri nas kupite izjemno igro FIFA 20. Našo celotno ponudbo igričarsko usmerjenih izdelkov si lahko ogledate tukaj in tukaj.

Vira: twitter.com, play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. oktober 2019
4871
11. oktober 2019
Vrhunska videoigra Red Dead Redemption 2 pride na PC-je novembra