Vrhunski izdelki za vaš osebni računalnik, ki jih morate imeti

3. oktober 2019 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/5racunalnik-izdelki-kavcic-okt19-hero.jpg

Spodaj smo predlagali nekaj izdelkov, ki lahko izboljšajo vašo uporabniško izkušnjo z osebnim računalnikom. Vsi predlagani izdelki so kakovostni, hkrati pa so tudi cenovno (marsikomu) dostopni. Verjamemo, da bi vam lahko prišli zelo prav. Prav vse izmed njih pa lahko kupite pri nas.

Podlaga za miško z naslonom

Ko uporabljate računalniško miško, je zelo pomembno, da imate roko, s katero držite računalniško miško, pravilno postavljeno. Nikakor ne smete imeti roke postavljeno tako, da sta komolec in zapestje nižje od prstov. V pomoč pri doseganju dobrega položaja roke so vam lahko posebne podlage za miško, ki imajo dodan naslon iz gela. In eno takšno, Kensingtonovo, lahko kupite tudi pri nas.

 

Omenjena Kensingtonova podlaga za miško ima dodan naslon za roko, ki je iz gela. Vaša roka vam bo zaradi tega naslona hvaležna. Ta Kensingtonova podlaga za miško ima obenem tudi atraktiven dizajn in bo tako lep dodatek vaši mizi. V času pisanja tega članka smo jo imeli na zalogi v črni in modri barvi.

Naslon za tipkovnico

Pri nas si lahko kupite tudi Kensingtonov naslon za tipkovnico. Z njegovo pomočjo bo vaše tipkanje udobno, saj bodo vaše roke dodatno podprte. Tudi ta naslon smo imeli v času pisanja tega članka na zalogi v črni in modri barvi.

 

Zunanji disk Backup Plus

Zunanji trdi diski so lahko še kako dobrodošli, če uporabljamo osebni računalnik. Pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo zelo zmogljiv in kakovosten zunanji trdi disk, gre za zunanji trdi disk Backup Plus podjetja Seagate, ki vam ga vsekakor priporočamo.

 

Zunanji trdi disk Backup Plus iz naše prodaje se lahko pohvali s kar 5 TB kapacitete. Zahvaljujoč temu imate tako lahko na razpolago izjemno veliko količino prostora za shranjevanje datotek. Poleg 5 TB kapacitete trdi disk Backup Plus nudi tudi močno kovinsko konstrukcijo, tako da je do neke mere zaščiten pred neželenimi zunanjimi vplivi.

Gamerski stol Sport XL

Če veliko časa preživite pred računalnikom, je zelo pomembno, da uporabljate kakovosten računalniški stol. Pri nas prodajamo vrhunski stol UVI Chair Sport XL, ki je sicer v osnovi namenjen igričarjem, a ga lahko uporabljate tudi ostali uporabniki osebnih računalnikov.

 

Stol UVI Chair Sport XL vas bo navdušil. Že z atraktivnim videzom, hkrati pa tudi z udobnostjo. Omogočal vam bo, da njegovo naslonjalo premaknete v skoraj 160-stopinjski kot, tako da boste na njem lahko že skoraj ležali. Za dodatno udobnost bosta poskrbeli dodani blazini. Ko boste sedeli na stolu, boste uživali.

Monitor Alienware 25

Še kako priporočljivo je, da si uporabniki namiznih računalnikov priskrbite kakovosten monitor. Nenazadnje je monitor tista stvar, ki jo pri uporabi gledate. Pri Telekomu Slovenije imamo ta hip v prodaji izjemen Dellov monitor Alienware 25, ki je v prvi vrsti namenjen za igranje videoiger. Če na svojem namiznem računalniku radi igrate videoigre, s tem monitorjem ne morete zgrešiti.

 

Monitor Alienware 25 ima vrhunske specifikacije. Ima ločljivost 1.920 x 1.080 slikovnih točk, 240-Hz frekvenco osveževanja, samo 1-ms odzivni čas in podporo za AMD FreeSync. Navedene stvari zagotavljajo, da je izvrstna izbira za igranje videoiger. Monitor Alienware 25 hkrati tudi omogoča spreminjanje pozicije slike. Uporabniki si lahko njegovo sliko nastavijo po višini (130 mm). Sliko lahko tudi nagnejo (5°/25°) ali pa zasukajo (90°).


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. oktober 2019
4861
3. oktober 2019
Vrhunski izdelki za vaš osebni računalnik, ki jih morate imeti