Mobiteli, ki navdušujejo

Tehnik 12. junij 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/mobiteli-ki-navdusujejo-kavcic-jun20-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije se trudimo, da vam ponudimo najboljše mobitele, kar jih trg mobitelov ponuja. Trenutno imamo v prodaji veliko število zares impresivnih modelov in spodaj smo izpostavili nekatere izmed njih. Navdušili so množice po vsem svetu in verjamemo, da bodo tudi vas.

Našo celotno ponudbo mobitelov si lahko ogledate na tej spletni povezavi.

Samsung Galaxy Fold

Prvi mobitel, ki ga izpostavljamo, je Samsung Galaxy Fold. Ta mobitel je zares poseben, saj uporabniku nudi impresiven 7,3-palčni zaslon, ki je prepogljiv. Zahvaljujoč zaslonu se lahko prepogne kot knjiga, ko ga ne potrebujete, in razpre, ko ga potrebujete. Zaradi prepogljivega zaslona je možno Galaxy Fold lažje prenašati naokoli, saj zasede manj prostora v žepu oziroma kjerkoli ga pač imamo shranjenega.

 

Galaxy Fold ima na sprednjem delu še en manjši zaslon, ki lahko pride prav, ko mora uporabnik kaj na hitro narediti ali pogledati. Ima tudi več vrhunskih kamer, hiter procesor, veliko RAM pomnilnika … Gre za res izjemen mobitel, ki bi vam ga drugi zavidali.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Izpostavljamo še en izjemen Samsungov mobitel, in sicer model Galaxy S20 Ultra. Ta ni prepogljiv, tako kot je Galaxy Fold, je pa vseeno zelo impresiven.

 

Galaxy S20 Ultra je precej vsestranski in na večini področij je vrhunski. Ima kakovosten 6,9-palčni zaslon z ločljivostjo 3200 x 1440 slikovnih točk. Ima odlične snemalne oziroma fotografske sposobnosti. Med drugim nudi 100-kratno digitalno in 10-kratno hibridno optično povečavo, hkrati pa tudi snemanje videa v ločljivosti 8K.

Povrh ima Galaxy S20 Ultra tudi vrhunsko procesorsko moč, veliko RAM pomnilnika, veliko internega spomina in atraktiven videz.

Apple iPhone 11 Pro Max

Apple ima ta hip v prodaji kar nekaj zanimivih mobitelov, med katerimi pa je kralj iPhone 11 Pro Max. Slednjega vam zato še posebej priporočamo.

 

iPhone 11 Pro Max nudi kakovosten 6,5-palčni zaslon, izjemno hiter čip A13 Bionic ter tri kamere na zadnjem delu in eno kamero na sprednjem delu, ki se odlično odrežejo pri izdelovanju posnetkov. Za razliko od Samsungovih mobitelov ima iPhone 11 Pro Max naložen operacijski sistem iOS. Nekateri mu to štejejo v plus, spet drugi pa v minus, saj se jim zdi Android boljši operacijski sistem. Nam pri Tehniku sta oba dobra.

Apple iPhone SE (2020)

Izpostavili bi še en Applov mobitel, in sicer iPhone SE letnik 2020. Ta mobitel ni tako dober kot iPhone 11 Pro Max, a za nizko ceno ponuja ogromno

.

 

Če iščete kakovosten mobitel za ne pretirano veliko denarja, nikar ne spreglejte iPhona SE letnik 2020. Ta mobitel ima sicer nekoliko zastarelo obliko, saj ima okrog zaslona kar precej robov. A če to odmislimo, je odličen. Ima, tako kot prej omenjeni iPhone 11 Pro Max, čip A13 Bionic, tako da je hiter kot strela. Ima tudi kakovostno glavno kamero z 12 MP, Applov novi operacijski sistem iOS 13, dober 4,7-palčni zaslon z ločljivostjo 1334 x 750 slikovnih točk in čitalec prstnih odtisov.

Zanimanja za mobitel iPhone SE letnik 2020 je precej. Če bi si svojega radi zagotovili, pokličite v katero izmed naših poslovalnic oziroma jih kar obiščite ali pa ga naročite prek naše e-trgovine. Zaloge so zelo omejene!

Huawei P40 Pro

Zaradi ameriško-kitajskega spora Huaweijevi mobiteli serije P40 ne podpirajo Googlovih aplikacij (trgovina Play, Gmail …), vseeno pa se nam še vedno zdijo vrhunski in prav zato bi v tem članku izpostavili enega izmed njih – P40 Pro.

 

Že res, da odsotnost podpore za Googlove aplikacije lahko štejemo mobitelu P40 Pro v minus. A se odkupi na druge načine. Ima prelep 6,58-palčni zaslon z ločljivostjo 2640 x 1200 slikovnih točk, štiri vrhunske kamere Leica Ultra Vision, zmogljivi procesor Kirin 990 5G in atraktivno zunanjost. Vsekakor vam ga priporočamo!

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. junij 2020
5222
14. junij 2020
Mobiteli, ki navdušujejo